Yandex Metrica

Altın yatırımcıları havalara uçacak! İslam Memiş tarih verdi: 1500 TL'ye çıkacak

Altın yatırımcıları havalara uçacak! İslam Memiş tarih verdi: 1500 TL'ye çıkacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcısına kritik bir uyarı geldi. Memiş altın fiyatlarının 1500 TL'ye çıkacağını söyleyerek tarih verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 22:19

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için çok önemli uyarılarda bulundu. Altın fiyatlarında artışın bu yıl da devam ettiğini hatırlatan Memiş, ek olarak beklemekte olduğu yeni rakamı da takipçilerine aktardı. 

58-61 yaş arası ve altındakilere ERKEN EMEKLİLİK! Erken emeklilikte yeni düzenlemeler neler 2024? 58-61 yaş arası ve altındakilere ERKEN EMEKLİLİK! Erken emeklilikte yeni... Haberi Görüntüle

15 ŞUBAT TARİHİNE DİKKAT

15 Şubat tarihine dikkat çeken ve bu tarihten sonra hızlı bir yükseliş trendi başlamasını bekletiğini söyleyen İslam Memiş, altının değerinin ilk etapta 1.550 TL olacağını belirtti. Fakat altın fiyatlarının buralarda sabit kalmayacağını da söyleyen ünlü ekonomist, bu yılın sonuna kadar 2.000 TL'ye varan bir yükseliş öngördüğünü aktardı.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Haberi Görüntüle

UZUN VADE YATIRIMLARI DAHA DOĞRU

Son zamanlarda altın fiyatlarında agresif bir hareketliliğin hakim olduğunu belirten İslam Memiş, yaşanan bu hızlı yükseliş ve düşüşlerin devamlı olmadığını ve altında istikrarın önümüzdeki günlerde olacağını belirtti.

Uzun vade yatırımlarında bulunmanın daha doğru olduğunun da altını çizen İslam Memiş, 1850 doların altında bir fiyatlandırma beklemediğini aktarırken bu yılda 2000 doların üzerine odaklanacaklarını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading