Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altın ve dolar piyasası alev alacak! Ünlü uzman tarih verdi: Bu uyarılara bakmadan sakın yatırım yapmayın

Altın ve dolar piyasası alev alacak! Ünlü uzman tarih verdi: Bu uyarılara bakmadan sakın yatırım yapmayın

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'dan bomba etkisi yaratacak açıklama. Hatice Kolçak elinde doları ve altını olan yatırımcıyı uyardı ve önümüzdeki iki gün içinde piyasada büyük depremler yaşanacağını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:52

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak 10 Mayıs tarihinde enflasyon verilerinin açıklanacağına dikkat çekerek bu oranların bütün piyasaları etkileyeceğini ve artık kolay kolay düşüş olmayacağını söyledi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mustafa Şen açıkladı yanıtladı: Emekliye... Haberi Görüntüle

FED BAŞKANLARININ YAPACAĞI AÇIKLAMAYI İŞARET ETTİ

Kolçak bu durumların beklendiğini, verilerin beklentinin üstünde gelmesiyle satışlar yaşanacağını ve ONS altın, kripto para, borsada bu durumların yaşanabileceğini belirtti. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde açıklanan tarım dışı istihdam verilerinin piyasayı pozitif şekilde etkilediğini belirten Kolçak FED Başkanlarının bu hafta yapacağı açıklamaların önem taşıdığını söyledi. 

Kadınlara aylık 1000 TL nakit desteği başladı! 2024 Sosyal yardıma... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN 2030 DOLARIN ÜSTÜNE ÇIKABİLİR

Kolçak, dolar kurunda önemli bir gelişme beklemediğini ancak seçimin ikinci tura kalmasıyla bu durumun değişeceğini, enflasyon düşüşü olursa ONS altının 2 bin 30 doların üstüne çıkabileceğini söyledi. Tahminleri yakından takip edilen Kolçak Amerika enflasyon verilerinin önemine değindi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading