Yandex Metrica

Altın uzmanları ilk kez açıkladı! 2023'te gram altında yeni rekor gelecek! Yatırım için en uygun tarih

Altın uzmanları ilk kez açıkladı! 2023'te gram altında yeni rekor gelecek! Yatırım için en uygun tarih

Altında son zamanlarda düşüş devam ederken, uzmanlar rekor beklentilerini yineledi. Ekonomistlerin beklentisine göre 2023'te gram altın başta olmak üzere, kıymetli madenlerde yükseliş yaşanacak ve bu yükselişlerle birlikte rekor gelecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:31

Ekonomistler, altındaki düşüşü yorumlamaya devam ederken ekonomilerde iyimser tahminler geliyor. Uzmanlar, Fed'in faiz politikasındaki değişikliklerin kıymetli madenlerin yükselişini tetikleyeceği görüşünde.

Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ, “Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri” raporuna bakıldığında 2023'te kıymetli madenlerde yeni rekorlar beklendiği görülüyor. Peki, gram altın, gümüş ve diğer madenlerde rekor gelecek mi? Gram altın ne kadar olacak? İşte konuya ilişkin son dakika altın tahminleri...

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

ONS ALTINDA BEKLENTİ NE YÖNDE?

Fed'in faiz artırımlarında şahin tutumunu geri plana alması ve para politikasını gevşetmesi neticesinde ons altında 2 bin dolar seviyesi yeniden aşılabilir ve ons altındaki bu yükseliş gram altında ivmenin yukarı yönlü ilerlemesine yardımcı olabilir. 

Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'nin raporununa göre, söz konusu yükseliş sadece altın ile sınırlı kalmayacak. Altınla birlikte başta gümüş olmak üzere diğer kıymetli madenlerde de rekor seviyeleri görülecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading