Yandex Metrica

Altın kurunda son dakika rekoru! Dolar ve euro yatırımcıları üzülecek: Alan kazandı

Altın kurunda son dakika rekoru! Dolar ve euro yatırımcıları üzülecek: Alan kazandı

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken ABD'de banka krizlerinin sona ermesiyle yatay seyrine devam ediyor. Peki güvenli liman olarak değerlendirilen altında son durum ne? İşte detaylar..

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Altın piyasasında hareketlilik sürerken ABD'de yaşanan banka iflaslarının çözüme kavuşması ve FED'in faiz kararı sonrası yatay seyir izliyor.

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Haberi Görüntüle

ABD'DEKİ BANKA SATIN ALIMI ALTIN YÜKSELİŞİNİ SINIRLIYOR

Gram altın 1.201 lira seviyesinde işlem görüyor ancak  Silikon Vadisi Bankası'nın kredi ve mevduatlarının First Citizens Bankası tarafından satın alınması, en kötü senaryoların geride kalmış olabileceği beklentileri nedeniyle altın fiyatlarındaki yükselişi sınırlıyor.

Bugün altının gram fiyatı yatay bir seyirle başladı ve dünkü kapanış seviyesinde işlem görüyor. Çeyrek altın 1.970 lira, Cumhuriyet altını da 7.980 liradan satılıyor.

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

RESESYON TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Hala etkisi devam eden endişelerle birlikte, ABD'deki bankacılık sektöründe yaşanan baskılar resesyonu tetikleyebilir. Ancak, Silikon Vadisi Bankası'nın kredi ve mevduatlarının First Citizens Bankası tarafından satın alınması, krizde en kötü senaryoların geride kalabileceği beklentisini güçlendiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading