Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altın fiyatları alt üst olacak! Bu hatayı yapanların başı ağrıyacak! O tarihte altın alev alacak

Altın fiyatları alt üst olacak! Bu hatayı yapanların başı ağrıyacak! O tarihte altın alev alacak

Altın fiyatları yerinde durmuyor. Hafta başından itibaren dalgalı bir grafik çizen altın akıbeti merak ediliyor. Altın alacak vatandaşlar piyasalarda altının durumunun ne yönde olacağının araştırmaya başladı. Altın yatırımcısına uyarılarda bulunan Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş bunları yapanların başı çok ağrıyacak dedi. İşte altının akıbeti..

Ekonomi

23.01.2024, 20:51

Altın Piyasaları uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarına önemli uyarıda bulundu. Altınıa yatırım yapacakları bir konuda uyardı. Bunları yapanların başlarının çok arayacağını belirtti. İslam Memiş o tarihi işaret etti.

FED ALTININ DENGESİNİ BOZDU

Amerika Birleşik Devletler FED’in haziran ayında faiz artışına son vereceği ve daha sonraki süreç için bir indirime gidebileceğine yönelik beklentiler kuvvetlenmişti. Bu gelişmeyle birlikte geçen hafta ons altın 2078 dolar seviyesine çıkarken, gram altın 1302 lira seviyesini test etti.

Haftanın ilk işlem gününe 2017 dolardan başlayan ons altın 2029 dolara kadar yükseldikten sonra 2021 dolardan kapandı.Pazartesi gününe 1264 liradan başlayan gram altın 1278 lira seviyesine kadar yükseldikten sonra günü 1267 liradan kapattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading