Yandex Metrica
SON DAKİKA
ALTIN FİYATLARI 29 Mayıs günü kaç lira olacak? Uzman isim altın için fiyat tahmini yaptı

ALTIN FİYATLARI 29 Mayıs günü kaç lira olacak? Uzman isim altın için fiyat tahmini yaptı

28 Mayıs yapılan seçim sonrası altın piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları düşündürmeye başladı. Peki, 29 Mayıs 2023 sabahı altın fiyatları ne kadar olacak?  İşte uzman isimden seçim sonrası altın fiyatlarına dair yaptığı açıklamalar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Seçim sonrası altın fiyatları merak ediliyor. Altın alacaklar internettte altının geleceğine dair yapılan yorumları araştırıyor. Güvenli liman olarak nitelenen altın fiyatlarının bugün yapılan seçim sonrası akıbeti araştırılıyor.  Peki, 29 Mayıs 2023 sabahı altın fiyatları ne kadar olacak? 

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan duyurdu: SSK, Bağ-Kur... Haberi Görüntüle

29 MAYIS 2023 SABAHI ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Kuyumcu Emre Öztürk altın fiyatlarının geleceği hakkında yaptığı yorumda, '28 Mayıs seçimlerinden sonrayı beklemeleri daha iyi olur.” ifadelerine yer verdi. Öte yandan sanal bir manipülasyon ortamının hakim olduğuna değinerek “14 Mayıs seçimlerinden önce bu şekilde fiyatlar artmaya başlamış ve sanal bir manipülasyon ortamı oluşmuştu. Dolar ve euro normal seyrederken piyasadaki hareketlilik ile sanal bir ortam oluşturuldu. Bu da altın fiyatlarında aşırı artışa sebep oldu. Serbest piyasalar ile Merkez Bankası’nın tutumu müşterilerin kafasını karıştırıyor.' dedi.

Son 24 saat kaldı! Uzmanlardan yatırımcılara uyarı: Elinde gram ve... Haberi Görüntüle

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Prim gün sayısı şartı 9000 günden... Haberi Görüntüle

FİYATLAR SEÇİM SONRASI NORMALİ YAKALAYACAKTIR

Bugün gerçekleşen seçim ve altın fiyatlarının geleceği hakkında konuşan Öztürk, 'Fiyatlar arz talep dengesizliği yaşıyor. Bu sebeple de yükseldi. Tekrar normale dönecek. Ancak altın alım satımı konusunda piyasanın dengeyi bulması açısından 28 Mayıs sonrası beklenmeli. Fiyatlar seçim sonrası normali yakalayacaktır. Bu nedenle seçimden sonra piyasayı takip ederek alım satım yapmalarını tavsiye ederiz.” açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading