Yandex Metrica

Sitede Ara

Altın, dolar ve avroda son dakika! İslam Memiş 'bu fiyatlar kalıcı değil' diyerek açıkladı!

Altın, dolar ve avroda son dakika! İslam Memiş 'bu fiyatlar kalıcı değil' diyerek açıkladı!

Piyasalara ilişkin yaptığı tahminleriyle geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen Finans Analisti İslam Memiş, yeni tahminlerini duyurdu. İşte İslam Memiş'in dolar, altın auro ve borsaya ilişkin görüşleri..

Ekonomi

23.01.2024, 20:27

Altın, dolar, euro, borsa ve kripto para gibi para piyasalarına ilişkin yaptığı tahminlerle büyük bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilen ve görüşleri önemsenen İslam Memiş, piyasalara ilişkin yeni tahminlerini sıraladı. 

Son dakika altın fiyatları! 13 Nisan gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? 2024 güncel altın fiyatları Son dakika altın fiyatları! 13 Nisan gram altın ve çeyrek... Haberi Görüntüle

BORSA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK

İslam Memiş, borsanın 5 bin puan üzerinde kalmaya devam edeceğini söyleyerek, yükselişlerin şubat ayı sonuna kadar süreceğini düşündüğünü ifade etti.

Gram altın tarafında ise kendi görüşlerinin de ötesinde bir düşüş olduğunu kaydeden İslam Memiş, makas aralığındaki farklılıklara özel dikkat çekti. 

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

AGRESİF YÜKSELİŞLER HAZİRAN AYINDAN SONRA

İslam Memiş'in gram altına ilişkin görüşü şu şekilde:

"Gram altın TL ekranlarda 1115 lira. Serbest piyasalarda 1132-37 lira aralığında gram altın. Gram altın 1198'e kadar yükselince, şubatın 15'ine kadar 1140'a kadar gerilemeden bahsetmiştim. Bu bir miktar daha aşağı çekildi. TL'de bekleyen, alım fırsatı kollayan yatırımcı da bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını bilmeli. Ons bazında baskılanma devam etse de gram altın TL orta ve uzun vadede alım fırsatları vermeye devam ediyor. Eline yeni TL geçenler bu bant aralığının kalıcı olamayacağını göz önünde bulundurmalı. Agresif yükselişleri hazirandan sonra beklemeye devam ediyoruz. Bu fiyatlar kalıcı değil."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading