Yandex Metrica

Altın alımına kısıtlama gelecek! Eski diplomat bütün riskleri alın diyerek uyardı

Altın alımına kısıtlama gelecek! Eski diplomat bütün riskleri alın diyerek uyardı

BM eski diplomatı ve küresel risk uzmanı Hüseyin Çiloğlu, 2022'de küresel bir çıkmaza girileceğinden bahsederek altın alımına kısıtlama getirileceğini öne süren bir iddiada bulundu.

Ekonomi

12.03.2024, 19:35

BM diplomatı ve küresel risk uzmanı Hüseyin Çiloğlu 2022’nin belirsizlikler yılı olacağını açıkladı. Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuk olan Hüseyin Çiloğlu altın alımının yakın zamanda sınırlandırılacağını iddia etti. Çiloğlu’na göre dünya zorlu bir yoksunluk çağına giriyor. 

İşte Hüseyin Çiloğlu'nun o açıklamaları:

Dünya yoksulluk çağına giriyor. İnsanların karşılayabilecekleri riskleri almalı. Değerli metaller yanınızda olsun. Gümüş, gram gram altın alabilir insanlar. Bir süre sonra altına ulaşmak zorlaşacak. Dünya enflasyonist noktaya gidiyor. Altın almanız imkansız hale gelecek. Belirli bir oranda altın almanız istenecek. Sınırlama getirilecek.

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Altının ONS fiyatı 1840 dolardan işlem görürken gram altın tarafı ise 793 lira seviyesinde bulunuyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası sert hareketlerin yaşanacağı düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading