Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altın alımı için şaşırtan uyarı! Her dediği çıkan Mert Başaran'dan altın tahmini! 'Sakın borç almayın' diyerek duyurdu!

Altın alımı için şaşırtan uyarı! Her dediği çıkan Mert Başaran'dan altın tahmini! 'Sakın borç almayın' diyerek duyurdu!

ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararının ardından vatandaşlar altın alıp almamakta kararsız kalırken Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, altın yatırımı konusunda uyardı.

Ekonomi

27.01.2024, 04:49

Altın fiyatları tahminleri ile dikkat çeken Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, altın fiyatları için dikkat çeken bir uyarı geldi.

Dolar kuru için iyimser konuşmayan ve altın fiyatları konusunda rekor bir beklenti içerisinde olan Mert Başaran, "Doların durumu belli. Ciddi bir şekilde baskılanıyor." ifadelerini kullandı. 

Emekliyim ek gelir nasıl sağlarım? 2024 yılında emekli maaşlarına ek... Haberi Görüntüle

"DOLAR UCUZ KALDI"

Altın fiyatlarında serbest piyasalar ile tabeladaki rakamlar arasında fark olduğunu kaydeden Başaran, "Enflasyonun bu denli arttığı dönemde dolar ucuz kalmıştır. Fakat bu iyi bir şey değil. Bundan sonraki dönemde doların 25-26 lira olması daha iyi olacaktır. Altın birden 3 bin doları görmeyecek. Yükseliş ve düşüş trendi olacak. İkisi arasında farklar olacak. Doğru zamanda trendleri iyi takip edin. Trende bakacaksınız. Altında gidişat güzel duruyor. Güzel bekleniyor. Altın borç almayın. 3. kez 2070'e geldi. Burası tüm zamanların rekoru. Buraları kırarsa artık on bazı zararda kimse kalmayacak ve önü açılacak. Teknik analize göre yukarı kopma durumu yüksek ihtimal. 2070 kırılırsa ilk hedef 2200 dolar ons olacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading