Yandex Metrica

Altın alımı için fırsat! Ünlü ekonomist altın fiyatlarının dibi göreceği tarihi açıkladı: Elinizi çabuk tutun

Altın alımı için fırsat! Ünlü ekonomist altın fiyatlarının dibi göreceği tarihi açıkladı: Elinizi çabuk tutun

Altın fiyatları hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenler için flaş tarih açıkladı. Altın fiyatları o tarihte dibi görebilir. İşte, İslam Memiş'in açıklamaları...

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

28 Mayıs Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası dövizde hareketlilik yaşandı. Sonrasında ise altın fiyatlarında aşağı yönlü grafik seyredildi. Altın fiyatlarındaki düşüşün devam edebileceğini dile getiren ünlü ekonomist İslam Memiş, ABD Merkez Bankası'nın düşüncelerini yanlış değerlendirerek kötümser bir görünüme katkıda bulunduğunu vurguladı.

ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O illerde başlıyor ANNELERE MAAŞ BAĞLANIYOR! SGK her ay 325 euro verecek: O... Haberi Görüntüle

DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE KARAR VERİN

Döviz piyasalarına dair konuşan İslam Memiş, Euro borcu olanlar ve Euro sahipleri için kritik açıklamada bulundu. Küresel piyasalarda Euro'nun değer kaybettiğini ve dolara karşı değer kazandığını vurgulayan İslam Memiş, dolar endeksi (dxy) ve EUR/USD paritesindeki gelişmelere dikkat çekti.

Altın fiyatlarının ne zaman yükseleceği veya döviz kurundaki son durumun ne olacağı gibi konularda kesin bir tahmind bulunamadı. Finansal piyasalardaki gelişmeler çeşitli faktörlerden etkilendiği için, yatırımcılar bireysel risk profilini ve uzmanların tavsiyelerini dikkate alarak yatırım kararlarını vermeleri önemlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading