Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altın 959 TL'ye yükselecek! Ünlü ekonomist tarih verip duyurdu

Altın 959 TL'ye yükselecek! Ünlü ekonomist tarih verip duyurdu

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, altının son alım sinyali verdiğini ifade ederek gram altın hedefinin 959 TL olduğunu açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:54

Yaptığı ekonomik öngörüleri büyük oranda doğru çıkan Tunç Şatıroğlu, Rusya Ukrayna savaşına dair düşüncelerini paylaştı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, altın fiyatları ile ilgili vatandaşlara seslendi. Şatıroğlu, "Son bir alım fırsatı. Gram altın 880 direncine yeniden yaklaşıyor. Buradan sonraki hedef 959 olacaktır." dedi.

Altın fiyatları için sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tunç Şatıroğlu, "Gram altın 880 direncine yeniden yaklaşıyor." diyerek yeni rakam verdi. Yayınladığı grafik ile gram altın için yeni hedefin 959 lira olduğunu belirten Şatıroğlu, "Ancak artık buralar dirence yakın olduğu için son bir alım fırsatı verebilir." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Önce düşüş olduğunu görmemiz lazım. Ben bazen şu eğer seviye kırılırsa şuraya kadar düşer dediğim zaman birçok kişinin okuduğunu anlamadığını, sanki "eğer" dememişim de net olarak kırılır ve düşer demişim gibi anladığını görüyorum. Okuduğunu anlamayanlara anlatmak zor oluyor.

O yüzden önce bir düşüş olduğunu görelim. Bakalım düşüyor mu? Ondan sonra nereden dönebileceği konusunda spekülasyon yapalım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading