Yandex Metrica

Almanya 2 milyon işçi alacak! Almanca bilme şartı kaldırıldı! Bu meslekleri yapıyorsanız hemen başvurun

Almanya 2 milyon işçi alacak! Almanca bilme şartı kaldırıldı! Bu meslekleri yapıyorsanız hemen başvurun

2 milyon işçi almayı planlayan  Almanya'da İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni yasa tasarısının detayları kapsamında, Alman vatandaşlığına geçişin kolaylaştırılacağı ve Almanca bilme zorunluluğunun kaldırılabileceği vurgulandı.

Ekonomi

08.02.2024, 22:20

Almanya ülkedeki işçi açığını kapatabilmek maksadıyla yeni yasa tasarısı hazırlıyor. Yurt dışından 2 milyon kişiyi işe almak için kapıyı açacak yasa tasarısına göre işe girişte zorunlu tutulan Almanca bilme şartı da kaldırılabilecek.

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Haberi Görüntüle

ALMAN VATANDAŞLIĞINA GEÇİŞ KOLAYLAŞTIRILACAK

Söz konusu yasa tasarısı ile birlikte Alman vatandaşlığına geçiş de bir hayli kolaylaşacak. Bu tasarıyla birlikte 67 yaşının üzerinde olan vatandaşlar için test zorunluluğu kapsam dışı bırakılacak. Öte yandan Almanya'daki başvurularında Almanca bilme şartı da kaldırılacak. Almanya'da vatandaş olmak için için gereken ikamet süresi 8 yıldan 5'e düşecek.

Yasa 2 aya kalmadan kalmadan yürürlüğe girecek.

ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba yatıyor ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba... Haberi Görüntüle

İŞTE O MESLEKLER

İş gücü ihtiyacı olan meslek grupları arasında; hasta yaşlı ve çocuk bakımı, doktor, mühendis, yazılım uzmanı, bilim insanı, zanaatkar ve hizmet sektörü çalışanları yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading