Yandex Metrica

Sitede Ara

Al-sat yapanlara kötü haber! Kara listeye alınacaklar

Al-sat yapanlara kötü haber! Kara listeye alınacaklar

Otomotiv firmaları başta galericiler olmak üzere 'al-sat' yapanları kara listeye almaya başladı. Lansmanda özel fiyattan aldıkları otomobilleri 30-40 bin TL fazlasına satışları önlemeye çalışıyorlar.

Ekonomi

23.01.2024, 18:20

Dünyayı etkisi altına alan çip krizi Türkiye'de otomotiv sektörünü derinden etkilemeye devam ediyor. Tedarik sorununun büyümesi satışları ve üretimi kötü etkiliyor. 

SGK'dan sigortalı vatandaşlara müjde! Şartları sağlayan çalışanlara özel 8 bin 240 TL ödeme! SGK'dan sigortalı vatandaşlara müjde! Şartları sağlayan çalışanlara özel 8 bin... Haberi Görüntüle

AL-SAT YAPANLAR ÇOĞALDI

Türkiye'de 2021 Ekim ayında otomobil satışları yüzde 46,9 geriledi ve 40 bin seviyesinde gerçekleşti. Eylül ve ekimde etkisini artıran tedarik sorunu kasımda da devam ediyor. Piyasada otomobil olmadığından dolayı bekleme süresi iki-üç ayı buluyor.

Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir mi? Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir... Haberi Görüntüle

6 AYDA 3 ARABA ALAN VAR 

Yapılan çalışmada bazı kişilerin farklı bayilerden altı ayda üç otomobil alıp daha sonra sattıkları tespit edildi. Ayrıca galerilerin şirket değil kendi adlarına, hatta eşleri ya da ebeveynlerinin üzerine alım yaptıkları görüldü. 

Otomotiv firmalarının müşteriye otomobil satmıyorum demesi mümkün değil. Fakat adı kara listede geçen kişilere otomobil satmamak için uğraştıkları biliniyor. Kara listenin gerçekten ihtiyacı için alan müşteriyle al-sat yapanların birbirinden ayrılabilmesi için kritik bir önem arz ediyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading