Yandex Metrica

Akbank’ta hesabı olanlar bunu yapın! 1000 TL nakit ödeme yapılacak: İşte kampanyanın detayları 

Akbank, Axess kart kullanıcılarına yönelik yepyeni bir kampanyayı duyurdu. Son başvuru tarihi 30 Nisan olan kampanyada toplamda 1000 TL kazanılabilecek. Axess kart kullanıcıları kampanyadan yararlanmak için başvuruda bulunabilir.

Ekonomi

23.01.2024, 20:46

Akbank müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Yaptığı açıklamada Nisan ayının sonuna kadar kampanyaya dahil olanlar 1000 TL ödeme alacak. Kampanya kapsamında, Axess'e başvurup yapılan her 1.000 TL ve üzeri harcamada 200 TL chip para kazanma fırsatı sunuluyor. Akbank, Axess kart kullanıcılarına yönelik yepyeni bir kampanyayı duyurdu.  Ayrıca, toplamda bin TL'ye varan chip para da elde edilebilecek. Kampanyanın son başvuru tarihi ise 30 Nisan olarak belirlenmiş durumda. Akbank tarafından aktarılan son bilgilere göre, Axess kart kullanıcıları kampanyadan yararlanmak için başvuruda bulunabilir ve belirtilen tutar ve üzeri harcamalar yaparak çeşitli tutarlarda chip para kazanabilirler. Kampanya, Axess kart sahiplerine ek avantajlar sunarken, son başvuru tarihi olan 30 Nisan'a kadar devam edeceği bildiriliyor.


KAMPANYANIN AYRINTILARI 

Akbank, bireysel kredi kartı olmayan müşterilere özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya, 01.04.2023 - 30.04.2023 tarihleri arasında başvuru yaparak kartı onaylanan Akbank müşterileri için geçerlidir. Kampanyaya katılan müşteriler, 15.05.2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile başvurabilir. Kampanya kapsamında, 31.05.2023 tarihine kadar yapılan her 1.000 TL ve üzeri harcamada 200 TL chip para kazanılabilir. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya, profil alanındaki "Kampanyalarınız" başlığı altında göründükten sonra katılım sağlanabilir.


SMS ile kampanyaya katılmak isteyenler ise, kayıtlı cep telefonu numarasından "ODUL" yazılarak 4566'ya SMS göndermelidir. Katılım, banka tarafından "kayıt oldunuz" bilgisi iletildikten sonra gerçekleşmiş olacaktır. Kampanya, Free, ticari kartlar, ek kartlar, öğrenci kartları ve sanal kart başvurularını kapsamamaktadır ve bireysel bazda gerçekleştirilecektir.

Kampanyadan kazanılan chip-para, ilgili harcama gerçekleştirildiğinde otomatik olarak kartlara yüklenecektir. Akbank müşterileri, kampanya dönemi boyunca toplamda 1.000 TL'ye kadar chip-para kazanmanın yanı sıra, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilirler. Gönderilen SMS'ler, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading