Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akbank'tan 35.000 TL nakit destek müjdesi! Başvuru için şubeye gitmeye gerek yok! SMS ile anında hesapta

Akbank'tan 35.000 TL nakit destek müjdesi! Başvuru için şubeye gitmeye gerek yok! SMS ile anında hesapta

Akbank müşterilerine devasa bir müjde daha geldi. İhtiyaç kredisi kampanyası ile 2 gün içinde vatandaşlara ödeme yapılacak. İşte, detaylar...

Ekonomi

09.02.2024, 21:47

Akbank, milyonlarca müşterisine devasa bir kampanya duyurdu. Yalnızca 2 gün içinde vatandaşların hesaplarına ödeme yapılacağını duyuran Akbank, 35 bin TL kredi verileceğini açıkladı. 

Türkiye turizmde tarih yazıyor: İlk defa İspanya'nın önüne geçtik! Antalya'da... Haberi Görüntüle

KREDİ NOTUNUZ UYGUN İSE...

Akbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar diledikleri zaman bu bankaya ihtiyaç kredisi başvurusunda bulundukları sürece kredi ödemelerini hızlı bir şekilde kendi hesaplarına alarak bankadan kredi kullanabilecekler. Kredi notunuz uygun ise internet bankacılığı uygulamasını kullanarak da kolayca Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Taşıt kredisi taksit sayısı kaç oldu? 1 milyon TL araç... Haberi Görüntüle

SADECE SMS ATMAK YETERLİ

İsteyen herkes Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak dilediği zaman bu banka üzerinden SMS göndererek nakit kredi başvurusunda bulunabilir ve diledikleri zaman hesaplarına alabilir. Akbank her zaman vatandaşın yanında olarak uygun faiz oranları ile kredi sunmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi talebinde bulunmak için Akbank'a direkt olarak SMS atma şansınız da mevcut. Bir kişi Kredi yazıp bir boşluk bırakıp TC kimlik numarasını da eksiksiz bir şekilde yazarak 44 25'e mesaj olarak gönderirse ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış olacak ve ne kadar kredi onayı aldığını anında öğrenebilecek.

18 yaşını doldurmuş ve daha önce bankalarda kredi ve kredi kartı kullanmış tüm vatandaşlar Akbank ihtiyaç kredisinden faydalanmakta olup, banka müşterisi olan tüm vatandaşların ihtiyaç kredileri anında hesaplara ödenmektedir. Akbank üzerinden emekli maaşı da alacak ve emekli kredisi kullanacak kişiler, bankadan beş dakikadan daha kısa sürede kolay bir şekilde sonuç alabiliyor.

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan duyurdu: SSK, Bağ-Kur... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR MART SONUNA KADAR 

Mart ayı için oluşturulmuş bir plan olduğu için krediden yararlanmak isteyenlerin Mart ayı sonuna kadar başvuru yapması gerekmektedir. Kredi başvurusunda bulunan ve gerekli şartları yerine getiren müşteriler hızlı bir şekilde krediden faydalanabilecekler. 

Ramazanın bereketi BİM'de! 22 Mart BİM aktüel ürünler kataloğu büyük... Haberi Görüntüle

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank'tan 35.000 TL'lik kredi almak için müşterilerin ATM kullanabilmesi, kredi kartı borcunu zamanında ödemek ve kredi notunun yüksek olması gibi birkaç kolay şartı yerine getirmesi gerekiyor. Bu kriterlere uyanlar kredi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvuruları için mobil bankacılığı kullanmanız veya kısa bir SMS göndermeniz de yeterli olacaktır. Bu prosedürleri kullanan ve bu şartları sağlayanların kredi başvuruları anında onaylanacak ve bu kredi hesabına hızlı bir şekilde ödenecektir. Daha detaylı bilgi için Akbank resmi internet sitesini de inceleyebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading