Yandex Metrica

Akbank'tan 250 TL'lik dev kampanya! Başvuran herkese verilecek: 31 Mart son tarih

Akbank'tan 250 TL'lik dev kampanya! Başvuran herkese verilecek: 31 Mart son tarih

Bankalar alışverişlerde ve otomatik ödeme talimatlarında promosyonla vermeye devam ediyor. Akbank, kullanıcılarını sevince boğan yeni kampanyasının detaylarını web sitesi üzerinden duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:54

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Akbank, müşterilerini mutlu eden kampanyasını duyurdu. Detayları resmi web sitesinden paylaşan Akbank, duyurusunda şunları aktardı:

İlk kez Axess veya Wings’e başvuranlar 500 TL ve üzeri her harcamasında 50 TL, toplam 250 TL’ye varan chip-para kazanıyor! Başvurunuzu yapın, kredi kartınızı anında kullanmaya başlayın, 250 TL chip-para kazanın!

Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne kadar? Rönesans Gayrimenkul borsada ne zaman işlem görecek? #RGYAS hissesi ne... Haberi Görüntüle

AKBANK KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Kampanya 1– 31 Mart 2022 tarihleri arasında, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşterilerimiz için geçerlidir.

Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Axess Mobil, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olunabilir ve Akbank müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, anında internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilir.

01.03.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 01.03-31.03.2022 arasında başvurarak, 31.03.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler kampanyadan faydalanabilir.

01-31.03.2022 tarihleri arasında başvurusu onaylanan müşteriler kampanya kapsamında 10 Nisan 2022’ye kadar 500 TL ve üzeri her harcamasında 50 TL, toplamda 250 TL chip-para kazanabilirler.

Kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları dâhil değildir.

Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.

Kampanyadan sadece ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşteriler yararlanabilir.

Kampanya boyunca 500 TL ve üzeri her harcamaya 50 TL, toplamda 250 TL chip para kazanımına ek olarak, üye işyerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanılabilir.

Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında karta yüklenecektir.

İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Üstelik Axess veya Wings Kredi Kartı sahibi olan müşterilerimiz 1 yıl kart ücreti ödemiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading