Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akaryakıt fiyatlarında eski günlere dönüyoruz! Brent petrol dibi gördü

Akaryakıt fiyatlarında eski günlere dönüyoruz! Brent petrol dibi gördü

FED'in faiz kararları, arz endişesi ve Batılı ülkelerin yaptırım kararları ile rekorlara imza atan brent petrolde düşüş ivmesi başladı. Dün 92 dolara kadar yükselen brent petrol günü 90 dolarla kapatmıştı. Brent petrol güne 89 dolarla başladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:50

Brent petrolde düşüş dönemi başladı. Pandemi etkisiyle 20 dolara kadar düşen petrol talebin toparlanması ile rekor seviyelere çıkmış 100 dolar bandını aşmıştı. 

Motorin fiyatları geriledi! Akaryakıtta indirim, zam var mı? 25 Mart... Haberi Görüntüle

PANDEMİ DÖNEMİNDE 20 DOLARA KADAR DÜŞMÜŞTÜ 

Küresel çapta yaşanan petrol krizi ve arzın talebe yetişemesi fiyatları artırmış, Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş sonucunda sevkiyatlar ve üretimin sekteye uğraması ile brent petrol yeni rekorlara imza atmıştı. 

CarrefourSA'da RAMAZAN İNDİRİMİ BAŞLADI! 1, 2 ve 5 litrelik ayçiçek... Haberi Görüntüle

OPEC ÜRETİM HEDEFLERİNE ULAŞAMAMIŞTI 

Diğer yandan Kuzey Afrika'daki üretim bölgelerindeki karışıklıklar ve OPEC'in üretim hedefine ulaşamaması brent petroldeki yükseliş ivmesini hızlandırmış ve sonuç olarak akaryakıtta yeni rekor fiyatlar görülmesine sebep olmuştu. 

5 litre ayçiçek yağı 195 TL! O market ayçiçek yağında... Haberi Görüntüle

DÜŞÜŞ İVMESİ BAŞLADI 

Son dönemde tekrar düşüş ivmesine giren brent petrol 90 dolar altını tekrar test etti. Dün 92 dolara kadar yükselen petrol fiyatı günü 90 dolarla kapatmıştı. Bugün 89,70 dolarla güne başlayan brent petrol düşüş ivmesini devam ettirirken 10.20 itibariyle 89,52 dolardan işlem görüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading