Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akaryakıt alana 500 TL verileceği duyuruldu! Fırsatı kaçırmak istemeyenler araştırıyor

Akaryakıt alana 500 TL verileceği duyuruldu! Fırsatı kaçırmak istemeyenler araştırıyor

Benzin, motorin, LPG fiyatlarına gelen zamlardan sonra alternatif çözümler arayanlara ING Bank'tan beklenmedik bir kampanya geldi. Akaryakıt alışverişi fırsata dönüştürmek isteyenler bankaların kampanyalarını inceliyor. ING Bank akaryakıt kampanyası yaptığını duyurdu. Kampanyaya katılanlara 500 TL verileceğini söyleyen ING Bank, 12 ay boyunca her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz verenlere anında 500 TL hediye verileceğini açıkladı. Kampanya bitiş tarihi de bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Akaryakıt alacaklara müjdeli haberi ING Bank verdi. Kampanya oluşturan ING Bank, fırsatı değerlendirmek isteyenlere 500 TL verileceğini söyledi. ING Bank, 12 ay boyunca her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz verenlere anında 500 TL hediye edileceği açıklandı.

Gram altın sonrası o altında da kıtlık yaşanabilir! Uzman isim... Haberi Görüntüle

KAMPANYA KOŞULLARI NE?

Kampanyaya katılım ile dahil olunur. ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşterilerimiz, ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım yapabilir. Katılım yapıldığı takdirde aşağıda yer alan koşullar kabul edilmiş sayılır.
Bir kampanya dönemi 12 aydır. Kampanyaya katılım yaptığınız ilk ay harcama sözünü yerine getirmeniz durumunda 1. ayınız sayılır, yerine getiremediğiniz durumda bir sonraki ay 1.ayınız sayılır ve üzerine 11 ay daha devam eder.

İlerleyen aylarda harcama sözünü yerine getiremediğinizde 12 aylık süreniz kesilmeden devam edecek olup, bu aylar eksik olarak hesaplanır.

İlgili 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmanız beklenir.

Petrol Ofisi mobil uygulamasından ING Kredi Kartı’nız ile mobil ödeme yapabilmek için kartınızın Petrol Ofisi mobil uygulamasında mobil ödemeye tanımlı olması gerekmektedir. Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirerek, uygulama içerisinde yer alan Öde-Geç sekmesindeki Mobil Öde-Geç bölümüne yakıt harcaması yapacağınız plaka ve ING kredi kartınızın kaydedilmesi gerekmektedir. Petrol Ofisi mobil Öde-Geç işlem adımları hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Kampanyaya katılımınız sonrası ING kredi kartınıza “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL yatırılır.

İlgili 12 ayın sonunda, 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapamamış olmanız halinde, harcama sözünüzü yerine getiremediğiniz aylar üzerinden hesaplama yapılarak “PO Harcama Sözü Geri Alım” açıklaması ile kartınıza borç yansıtılacaktır. Harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak borç için örnek hesaplama: kredi kartına kampanyaya istinaden yatırılan 500 TL. 5 ay harcama sözünü gerçekleştirmiş olmanız durumunda, harcama sözünü yerine getiremediğiniz 7 ay (12-5) için (500/12)*7= 291,6 TL şeklinde ücret yansır.

Açık en az 1 kredi kartınız olduğu sürece harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak ücret 12 aylık ilk kampanya süresinin bitiminde yansır. Eğer tüm kredi kartlarınız 12 aylık kampanya süresi bitmeden önce kapanır ve açık bir kredi kartınız kalmayacak olur ise harcama sözünün karşılanamayan kısmı için yansıyacak ücret 12 aydan önce açık kartınız kalmadığı esnada yansıyor olacaktır ve kartlarınız kapandıktan sonra kalan aylar da yerine getirilememiş sayılarak hesaplama yapılacaktır.

Kampanya katıldığınız tarih itibarıyla başlar. Katılımınız sonrası ING Kredi Kartı’nız ile 12 ay boyunca kampanya kapsamında verdiğiniz harcama sözünü yerine getirme sorumluluğu tarafınıza aittir.

Kampanyaya 1 Aralık 2021- 1 Haziran 2022 arasında katılabilirsiniz. Kampanyaya katılım 5.000 müşteri ile sınırlıdır, bu adede ulaşıldığında kampanya bitiş tarihi beklenmeksizin sona erecektir.

Kampanyaya sadece ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşteriler dahil olabilir.

ING Bank A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş. kampanyayı durdurma, iptal etme ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading