Yandex Metrica
SON DAKİKA
Akaryakıt alacaklara 50 TL indirim uygulanacak! Son gün 15 Mayıs

Akaryakıt alacaklara 50 TL indirim uygulanacak! Son gün 15 Mayıs

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş ve Çin'de koronavirüs vakalarının tekrar patlamasından etkilenen petrol fiyatları akaryakıtta da büyük oynamalar meydana getiriyor. Bu gelişmeler ışığında istasyonlar kampanyalarını teker teker duyuruyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:11

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması ve Çin'de koronavirüs vakalarının tekrar patlaması sonucu petrol fiyatları tırmanmaya başlamıştı. Yapılan son zamlar sonrasında vatandaşlar araçlarını garajlarından çıkartamamaya başladı. 

Bunun için harekete geçen benzin istasyonları kampanyalarını birer birer duyurmaya başladı. Son olarak Aytemiz istasyonu da yeni kampanyasını duyurdu. 

Bu kapsamda Maximum kart sahipleri Aytemiz istasyonlarında harcama yaptıkça kazanacak. 15 Mayıs’a kadar olan süreçte gerekli harcama miktarını tamamlayanlara toplamda 50 TL benzin, motorin indirimi uygulanacak.

EVKUR'da Ramazan ayına özel fırsatlar! 15- 20 Mart 2024 Evkur'da... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI

1 Nisan- 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Aytemiz İstasyonlarından Maximum kredi kartınız ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 40 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız durumunda toplam 50 TL MaxiPuan hediye edilecek. Kazanılan puanlar benzin, motorin vb. alışverişlerinde kullanılabilecek.

SON DAKİKA! Emekli promosyon başvuru tarihleri belli oldu! Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz. 50 TL MaxiPuan sadece yakıt alımının en az birinin Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması durumunda kazanılabilecektir.

Kazanılan MaxiPuan'lar yalnızca Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 25 Mayıs 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Haziran 2022(bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading