Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti'nin önemli isminden zincir market tepkisi: Ne gerekiyorsa yapacağız

AK Parti'nin önemli isminden zincir market tepkisi: Ne gerekiyorsa yapacağız

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, zincir marketlerin ürünlerine uyguladığı fahiş zamlara tepki gösterdi. Yayman, "Milletimizin menfaatlerini korumak için ne gerekiyorsa yapacağız." ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:07

Zincir marketlerin hiçbir gerekçe yokken ürünlere fahiş fiyatlar uygulaması siyasetin ana gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. Bugün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin milletvekillerine yaptığı konuşmada, bu marketlere karşı gerekli tedbirlerin alınacağını açıkladı.

Bugün Meclis'te bir basın toplantısı düzenleyen TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da zincir marketlerin zamlarına tepki gösterdi.

KPSS yok, mülakat yok, yaş şartı yok! İŞKUR'dan iş arayanlara... Haberi Görüntüle

"FİYAT ARTIŞLARI DOĞRU DEĞİL"

Yayman, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Üç harfli marketlerin milletimizi cendere altına alan zamları asla kabul edilemez. Zincir marketlerin, milletimizi ezmeyi amaçlayan, milletimizi her gün bir şok dalgasına tutan fiyat artışları doğru değil. Cumhurbaşkanımızın dile getirdiği gibi milletimizi zamlara, hayat pahalılığına, enflasyona asla ezdirmeyeceğiz ve üç harfli marketlere yönelik milletimizin menfaatlerini korumak için ne gerekiyorsa yapacağız ve yapmaya devam ediyoruz." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading