Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ailesinde çocuğu olana destek müjdesi: 3000 liralık ödemeler! Başvuru yapın Temmuz’da ödemeyi alın

Ailesinde çocuğu olana destek müjdesi: 3000 liralık ödemeler! Başvuru yapın Temmuz’da ödemeyi alın

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, maddi sıkıntılarla mücadele eden ihtiyaç sahibi aileleri sevindirecek bir duyuru yaptı. Bakan Göktaş, dar gelirli aileler için çocuk başına 3 bin 38 TL'lik destek verileceğini açıkladı.  İşte detaylar...

Ekonomi

23.02.2024, 15:49

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuklu ailelere yönelik devlet desteğinin devam edeceğini müjdeledi.

İhtiyaç sahibi aileler için özel bir destek paketi hazırlandığını duyurdu. Bakan Göktaş, çocukları öğrenim gören ve maddi sıkıntılar yaşayan aileler için 3 bin 38 TL maddi yardımın sunulacağını açıkladı. 

Bakanlık, aylık ve düzenli olarak sağlanacak çeşitli yardım programlarını oluşturarak dar gelirli ailelerin ekonomik zorluklarını hafifletmeyi hedefliyor.  

Bu destekten yararlanacak ailelerin çerçevesi belirlenirken, en fazla iki çocuklu ailelerin faydalanabileceği belirtildi.

81 ilde 1271 personel alımı başladı! Gelir İdaresi Başkanlığı başvuruların... Haberi Görüntüle

DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Haziran ayı itibariyle başlayacak olan destek ödemesi, düzenli olarak hesaplara aktarılacak. Destek ödemesi, özellikle çocuklu ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olacak. 15 Haziran 2023 tarihinden itibaren bu maddi destek ödemelerinin yapılması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading