Yandex Metrica

Sitede Ara

Ağustos ayı ödemeleri hesaplara geçti: 2337 TL ödeme yapıldı! Hemen banka hesaplarınıza bakın

Ağustos ayı ödemeleri hesaplara geçti: 2337 TL ödeme yapıldı! Hemen banka hesaplarınıza bakın

Ağustos ayı ödemeleriyle ilgili açıklama yapıldı. Binlerce kişinin hesaplarına yatırılan SED ödemeleri hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, duyuru yaptı. Bu duruma bakılarak ağustos ayı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:41

Ağustos ayı ödemelerinin banka hesaplarına geçtiği açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, SED ödemeleri hakkında konuştu. Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri binlerce kişinin hesabına yatırıldı.

2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden hangi Yunan Adaları'na geçiş yapılır? 2024 Yunan Adaları güncel feribot fiyatları ne kadar? Hangi şehirlerden... Haberi Görüntüle

BEKLENEN ÖDEME HESAPLARA YATIRILDI 

Beklenen ağustos ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri hesaplara yatırıldı. Çocukların temel ihtiyaçları ve okul masraflarının giderilmesi için ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemeleri gerçekleşti. Bakan Yanık, SED’den yararlanan çocuklar için ailelerin hesaplarına bu ay toplam 328 milyon TL yatırıldığını ifade etti. Bakan Yanık, SED’den faydalanan her bir çocuk için aylık ortalama 2.337 TL destek verildiğini söyledi.

Bakan Yanık, "SED’den yararlanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Ağustos 2022 ödemesi olarak toplam 328.311.460 TL yatırdık." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading