Yandex Metrica

Adınız soyadınız doğalgaz faturanızda yazılıysa PTT'den anında ödemenizi alın: 2500 TL ödeme hesaplarda...

Adınız soyadınız doğalgaz faturanızda yazılıysa PTT'den anında ödemenizi alın: 2500 TL ödeme hesaplarda...

Aile ve Sosuyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal destek ödemeleri devam ediyor. Dar gelirli ailelerin destek ödemelerinden e-Devlet sistemi üzerinden de başvuru gerçekleştirerek yararlanabilecekleri ifade edilirken bu ödemelerin de 900 TL ila 2 bin 500 TL arasında farkı bulunuyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Sosyal devlet anlayışıyla hareket eden hükümet sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Bu doğrultuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere verilen destek tutarları da arttırıldı. 

Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak: Nakit ihtayacı olanlar hemen başvuru yapsın Hem limitsiz hem faizssiz kredi! O bankadan müşterisine dev kıyak:... Haberi Görüntüle

900 TL İLE 2 BİN 500 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Dar gelirli ailelerin destek ödemelerinden e-Devlet sistemi üzerinden de başvuru gerçekleştirerek yararlanabilecekleri ifade edilirken bu ödemelerin de 900 TL ila 2 bin 500 TL arasında farkı bulunuyor.

Tüketiciyi aldatan reklamlara af yok! Ticaret Bakanlığı ceza yağdırdı Tüketiciyi aldatan reklamlara af yok! Ticaret Bakanlığı ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

ŞARTLARI

Türk vatandaşı olmak,
E-Devlet kapısı üzerinden destek programına başvuruda bulunmak,
Doğal gaz arzı sağlanan ilçe/beldede ikamet ediyor olmak,
İkamet adresinde ön ödemeli ya da faturalı sayaca bağlı bir doğal gaz aboneliği bulunması,
Ödenecek faturasının mesken abone grubuna ait olması,
Hakkında ilgili SYD Vakfınca hak sahipliği kararı verilmesi.

ÖDEME NEREDEN ALINABİLİR?

Faturasında adı soyadı yazan kişiler PTT şubelerine giderek 900 TL'den başlayarak 2 bin 500 TL'ye kadar olan faturalarını ödeyebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading