Yandex Metrica

Adalet Bakanlığı'ndan müjdeli haber! KPSS şartsız yüzlerce personel alınacak, başvurular başladı! İşte başvuru şartları

Adalet Bakanlığı'ndan müjdeli haber! KPSS şartsız yüzlerce personel alınacak, başvurular başladı! İşte başvuru şartları

Adalet Bakanlığı 500 İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 10 Kasım itibarıyla ÖSYM'de erişime açıldı. İşte Adalet Bakanlığı 500 personel alımı başladı.

Ekonomi

18.02.2024, 15:13

Bakanlıklardan peş peşe personel alımı haberi geliyor. Adalet Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde 500 memur alımı yapacağını duyurmuştu. İlanda 5. ve 9. dereceli kadrolarda görevlendirilmek üzere 500 İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı alınacağı belirtilmişti. Söz konusu alımlar yazılı ve sözlü sınav sonucu belirlenecek. 

Adaylar başvurularını ÖSYM aracılığı ile gerçekleştirecek. Başvurular 10 Kasım itibarıyla başlamış bulunuyor.

500 İcra Müdür ve Müdür Yardımcısı alım için başvurular 10 Kasım 2022 - 16 Kasım 2022 arasında gerçekleştirilecek. Geç başvuru günü ise 24 Kasım 2022. Ancak geç başvuru yapan adaylar daha yüksek ücret ödeyecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu:  Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: Emeklilere özel ayrıcalıklar yolda Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet ön lisans programı mezunu olmaları gerekiyor.

Yazılı sınavın yapıldığı ocak ayının ilk günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olma şartı aranıyor.

Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Absürt ücretlere boykot büyüyor: Restoran ve kafeler bomboş kaldı! Haberi Görüntüle

ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI SINAV BİLGİLERİ

Adalet Bakanlığı İcra Müdürü ve İcra Müdür Yardımcısı alımı sınavı 25 Aralık Pazar günü Ankara Çankaya ve Yenimahalle merkezleri olmak üzere iki sınav merkezinde yapılacak.

Yazılı sınav 105 dakika sürecek.

>Adalet Bakanlığı İcra Müdürü ve İcra Müdür Yardımcısı alımı detaylar için tıklayınız...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading