Yandex Metrica

Acil nakit ihtiyaçları karşılanacak! Kamu bankası harekete geçti! Başvurana 100 bin TL kredi!

Acil nakit ihtiyaçları karşılanacak! Kamu bankası harekete geçti! Başvurana 100 bin TL kredi!

Enflasyon oranlarının artmasıyla pek çok vatandaş almayı planladıklarını ya başka bir zamana erteliyor ya da ek finansman ihtiyacı duyuyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

Emeklilere uygun faizli kredi, pek çok vatandaşın son zamanlarda en çok ihtiyaç duyduğu finansman kaynaklarının başında geliyor. Araba, ev, arsa ve diğer temel ihtiyaçlarda fiyatların artması vatandaşları ek borçlanma yoluna gitmesini zorluyor. Peki emekliye uygun faizli kredi hangi bankalar tarafından veriliyor? Kredi fazileri ne kadar? 

Acil nakit finansman ihtiyacı duyan hemen hemen her vatandaşın ilk başvurduğu kaynaklardan biri bankalardır. Yüksek faiz oranlarını gören bazı vatandaşlar ya yüksek faize boyun eğiyor ya da başka kaynak arayışına geçiyor. Bu noktada kamu bankaları düşük faizli kredilerle vatandaşların finansman ihtiyaçlarını gideriyor. İşte emeklilere uygun faizli kredi sunan bankalar ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası aynı zamanda bir kamu bankası olduğu için kamu yararını göz önünde bulunduracak şekilde bankacılık faaliyetlerini yürütüyor. Ziraat Bankası vatandaşların finansman ihtiyaçlarını düşük faiz ve uygun geri ödeme koşulları ile sunmaya devam ediyor. 

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE 100 BİN TL

Ziraat Bankası emekli vatandaşlara yönelik destek finansman paketleri ile emekli vatandaşları destekliyor. Uygun faizli kredi paketleri ile emekli vatandaşların ihtiyaçlarını karşıılayan Ziraat Bankası başvuran emekli vatandaşlara 100 bin TL'ye kadar uygun faizli kredi veriyor. Söz konusu kredinin geri ödemesi ise emekli vatandaşların kendi ödeme gücüne göre belirleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading