Yandex Metrica

Acil nakit ihtiyacı olanın kaçırmaması gereken fırsat! Ziraat Bankası koşulsuz şartsız 750 TL veriyor

Acil nakit ihtiyacı olanın kaçırmaması gereken fırsat! Ziraat Bankası koşulsuz şartsız 750 TL veriyor

Ziraat Bankası koşulsuz şartsız 750 TL veriyor. Acil nakit ihtiyacı olanların kaçırmaması gereken fırsat için yapılması gerekenler çok basit. Özellikle emekli vatandaşlar bu imkandan yararlanabiliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:22

Yılın son ayları gelirken, bankalar kredi kampanyaları ve promosyon ödemeleri ile ilgili çalışmalarına şimdiden başladı. Kamu bankası Ziraat Bankası'nın emekli vatandaşların, emekli aylıklarını Ziraat Bankası'nda almaları koşulu ile sunduğu avantajlar bitmiyor. 

Emekli maaşının Ziraat Bankası'ndan alınması için bankanın müşterisi olma zorunluluğu olmadığını söylemek gerekiyor. Sadece kimlik kartı ile maaşlar çekilebiliyor. 

Ziraat Bankası resmi internet sitesinden yapılan açıklamada emekli maaşını kendilerinden çekecek herkese 750 TL'ye varan nakit ikramiye verileceğini bildirildi.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar, kaç TL 19 Nisan? İşte Kapalıçarşı altın alış satış rakamları güncel durumu... Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar, kaç TL... Haberi Görüntüle

3 YIL SÖZÜNÜZE 750 TL 

Ziraat Bankası tüm emeklilere 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıyor. 3 yıl boyunca maaşlarını Ziraat'ten çekmeyi taahhüt eden herkese 750 TL ikramiye veriyor. 

Başvurular, şubelerden, Ziraat Mobil'den, ATM'lerden ve  SMS yolu ile gerçekleştirilebilir. 

2500 TL ve üzeri maaş alan emekli vatandaşlara 750 TL tutarında olmak üzere,

1500 TL ile 2500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara Ziraat Bankası tarafından 625 TL, 

1500 TL'nin altında emekli aylığı alan vatandaşlara ise Ziraat Bankası tarafından 500 TL'lik promosyon ödemesi yapılacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading