Yandex Metrica

Acele edin akaryakıt fiyatları değişebilir! Geç olmadan depoları doldurun

Acele edin akaryakıt fiyatları değişebilir! Geç olmadan depoları doldurun

Rusya-Ukrayna kriziyle birlikte brent petrol fiyatları da dalgalı bir şekilde seyrediyor. Geçtiğimiz günlerde motorine gelen indirimden sonra vatandaşlar indirimlerin devam edip etmediğini merak ediyor.

Ekonomi

23.02.2024, 10:01

Dünyada devam eden küresel savaşın etkileri devam ediyor. Brent petrol fiyatları dalgalı hali sürmeye devam ederken geçtiğimiz günlerde motorine gelen indirim vatandaşların suratını güldürmüştü. İndirimlerin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı Kato Dağı'nda var! Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı... Haberi Görüntüle

TAVAN FİYAT UYGULAMASI DEVREYE GİRİYOR

AB ülkeleri, 5 Aralık'ta yürürlüğe giren Rusya'dan deniz yoluyla ham petrol ithalatına yönelik ambargonun bir benzerini Rus rafineri petrol ürünlerine de uygulamaya hazırlanıyor. Aynı gün, AB ve G7 ülkelerinin tavan fiyat uygulaması da devreye girecek.

Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Haberi Görüntüle

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da motorin litre

fiyatı 21,82 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21.14 TL'den satılıyor.

Fiyatı 1,07 lira artan otogaz ise 11.99 TL'den satılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading