Yandex Metrica

93 bin TL ödenecek! Emeklilere ikramiye müjdesi

93 bin TL ödenecek! Emeklilere ikramiye müjdesi

Son dakika haberi: 3600 ek göstergede ikramiye farkı ödemesi geliyor. 2022 yılında emekli olan kamu görevlilerine 3600 ek gösterge düzenlemesinden gelen yaklaşık 93 bin lira ikramiye farkı ödenecek. İlave ikramiye tutarı, katsayısı ve hizmet yılına göre değişecek.

Ekonomi

13.02.2024, 23:57

Son dakika: 2022 yılında emekli olan kamu görevlileriyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. TRT Haber'de yer alan habere göre geçen yıl emekli olan kamu görevlilerine 3600 ek gösterge düzenlemesinden gelen yaklaşık 93 bin lira ikramiye farkı ödenecek. İkramiye, 1 kereye mahsus olarak yatırılacak.

Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Emeklilere özel indirimler yolda: Emekliler vergiden muaf mı olacak? Haberi Görüntüle

HİZMET YILINA GÖRE DEĞİŞECEK

İlave ikramiye tutarı, katsayısı ve hizmet yılına göre değişecek. Uygulama, mevcut yasalardan kaynaklı rutin bir işlem olarak yapılacak.

Aynı ilave ikramiye hakkı, bu yılın ilk yarısında emekli olan memurlar için memur maaşlarına temmuz ayında yapılacak zamdan sonra yenilenecek katsayılarla da doğacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading