Yandex Metrica
SON DAKİKA
85 milyona müjde duyuruldu! Milyonlarca TL'lik borç tek kalemde silinecek: Tek şartı var

85 milyona müjde duyuruldu! Milyonlarca TL'lik borç tek kalemde silinecek: Tek şartı var

Milyonlarca vatandaşa müjdeli haber duyuruldu. Vatandaşların kamuya olan tüm borçlarının kapatılmasını sağlayacak olan yasa tasarısının Meclis gündemine gelmesi ile beraber, tarihin en kapsamlı borç barış süreci başlanış oldu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

85 milyon vatandaşa müjde AK Parti'den geldi. AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Meclis gündemine getirdiği, toplam 24 maddeden oluşan yasa tasarısını açıkladı. 

IC ENTERRA halka arz kaç lot verecek? IC ENTERRA katılım... Haberi Görüntüle

MİLYONLARCA VATANDAŞIN KAMU BORCU SİLİNECEK 

Söz konusu yasa tasarısı ile milyonlarca vatandaşı kamu borçları silinecek. Hem işletmeler hem de vatandaşların birikmiş borçları ile ilgili yapılacak çalışma kapsamında tüm borçların faiz ve gecikme cezalarına yüzde 90'a varan indirim sunulacak. 

Mart ve Nisan ayında 5000 TL para dağıtılacak! Tek şart... Haberi Görüntüle

ADLİ PARA CEZALARI DÜZENLEME KAPSAMINA ALINDI

Diğer yandan, önceki yapılandırma yasalarından farklı olarak adli para cezaları da düzenleme kapsamına alındı. Belediye ve Genel Sağlık Sigortası prim borçları da kapsama alınarak, milyonlarca vatandaşın birikmiş borçları silinecek.

Mert Başaran 'Seçimden sonra dolar yükselecek mi?' sorusuna cevap verdi:... Haberi Görüntüle

CUMHURİYET TARİHİNİN EN KAPSAMLI BORÇ BARIŞI 

Tasarının yürürlüğe girmesi ile beraber kamu borçlarına ilişkin tarihin en kapsamlı borç barışı gerçekleşecek. Tasarıyla milyonlarca vatandaşın kamuya ait borçlarını tasfiye etme imkanı sağlanarak, ciddi bir miktar ekonomik kazanım sağlanacağı belirtiliyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading