Yandex Metrica

Sitede Ara

84 milyona gıda müjdesi! Bu ürünlerde rekor indirim başlıyor: Ayçiçek yağı, un, şeker...

84 milyona gıda müjdesi! Bu ürünlerde rekor indirim başlıyor: Ayçiçek yağı, un, şeker...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağına ilişkin müjdesi vatandaşları sevindirdi. Vatandaşlar, “Daha ucuza alışveriş yapabileceğimiz bir seçeneğimiz olacak. Müthiş bir uygulama” dedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar: "Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi."

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tarım Kredi Kooperatifi'nde büyükbaş hayvan etinin yüzde 30-35 indirimle satılacağını, şeker, un, zeytinyağı ve ayçiçeği yağı gibi 30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidileceğini açıklaması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Konya, Trabzon, Kayseri ve İstanbul'da konuşan vatandaşlar, indirimin bir an önce etiketlere yansımasını beklediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla artık daha ucuza ürün alabileceğiz. Hem vatandaşa rahat bir nefes aldıracak hem de piyasayı dengeleyecek hamle" dedi. İşte vatandaşların söyledikleri:

Göksel Hoyrazpınar: Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Gerçekten de böyle bir indirime ihtiyaç vardı. Özellikle benim gibi asgari ücretle çalışanlar için büyük mutluluk oldu. Bu indirimler alışveriş yapar-ken biraz daha az ücret ödememizi, cebimizde biraz daha fazla para kalmasını sağlayacak. İsabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

'FAHİŞ FİYAT OYUNUNU BOZDU'

Bahadır Özkaya (50): Alınan bu kararı destekliyorum. Birçok maliyetimiz artmışken bu alanda yapılan indirim bizi bir nebze de olsa rahatlatır diye düşünüyorum. Bu kararı alan Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. İnşallah diğer alanlarda da indirimler gelecek ve vatandaş olarak daha da rahatlayacağız. Cumhurbaşkanımızın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine verdiği talimatla artık daha ucuza ürünler alabileceğiz. Cumhurbaşkanımızın bu girişimi diğer zincir marketleri de hizaya getirecektir.

Mahmut Pişkinleblebici (36): Marketlerin fahiş fiyat oyununu Cumhurbaşkanımız maliyetine satış talimatı vererek bozdu. Yaklaşık 40'a yakın kalemde yüzde 35'e varan indirimler olacak. Bu da hem vatandaşa rahat bir nefes aldıracak hem de piyasayı dengeleyecek. Menduh Karahançer (26): Cumhurbaşkanımızın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine verdiği talimat bizleri sevindirdi. Artık yüzde 35'e varan indirimlerle alışveriş yapabileceğiz. Bu marketler hem kaliteli hem de ucuz ürünlerin adresi olacak. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim.

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı! Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye... Haberi Görüntüle

'REKABET VATANDAŞA YARAYACAK' 

Ayşe Polatlı: Başkan Erdoğan açıklamasında 'Tarım Kredi Kooperatifi kâr amaçlı kurulmadı' dedi. Çok doğru bir söz. Allah ondan razı olsun. Bu zamana kadar ne dediyse yaptı. Fahiş fiyatlara karşı savaşını sürdürüyor. Abdullah Taşçı: Daha ucuza alışveriş yapabileceğimiz bir seçeneğimiz olacak. Müthiş uygulama. Devletimiz ekonomik zorlukların üstesinden geliyor. Kibar Çiçek: İndirimler inşallah diğer marketlerde de rekabet oluşturur ve fiyatlar düşer. Bu indirimler halkı rahatlatır.

BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi Haberi Görüntüle

İŞTE İNDİRİM YAPILACAK ÜRÜNLER

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar: "Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi."

Kendi işini kurana hibe desteği! 500 bin TL'ye kadar çıktı: Bakanlık duyurdu Kendi işini kurana hibe desteği! 500 bin TL'ye kadar çıktı:... Haberi Görüntüle

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 1.400 NOKTADA 

Tarım Kredi, 1.400’e yakın markette üreticilerin yerli ve doğal ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gelecek dönemlerde de imkân ve fırsatları kullanılarak yeni indirim kampanyalarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek. 

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı! Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye... Haberi Görüntüle

BAKAN KİRİŞCİ: 1.300 MARKETE KASAP REYONU AÇILACAK

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “1300 tane Tarım Kredi marketi var. Bu marketlerde inşallah özellikle kasap reyonunu Et ve Süt Kurumu tabelasıyla donatacağız. Kardeş kuruluş, kardeş organizasyon olarak Tarım Kredi marketlerinde de bu etlerin satışını sağlayacağız, hem Et ve Süt Kurumu, hem üreticimiz, hem de tüketicimiz lehine bir adım atmış olacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading