Yandex Metrica

7 bankadan müşterilerini sevince boğan haber! Yeni yılda hesaplarınızı kontrol edin

7 bankadan müşterilerini sevince boğan haber! Yeni yılda hesaplarınızı kontrol edin

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Peki, hangi banka ne kadar kredi veriyor? Yılbaşına özel kampanyalar var mı? Bankaların uygun faiz oranlı kredileri nelerdir?

Ekonomi

23.01.2024, 18:25

Bankaların beklenen yeni yıl kredi kampanyaları açıklanmaya başlandı. 3 ay ertelemeli kredi veren bankalar sayesinde yeni yıla temiz bir başlangıç yapmak isteyen kişilere büyük fırsat sunuldu. 

Hem devlet bankaları hem de özel bankalar vatandaşların uygun koşullu krediye ulaşmak ve borç kapatmaktan, ihtiyaç ürünlerini karşılamaya varana değin geniş bir yelpazede değerlendirilebilecek kredi olanakları sunmaya başladı.

Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Emeklilere özel indirimler TBMM'de: Yeni destek paketi içerisindekiler merak uyandırdı Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI YILBAŞI KREDİSİ

Pandemi döneminde vermiş olduğu ucuz kredi destekleri ile vatandaşın kara gün dostu olan Ziraat Bankası yılbaşına sayılı günler kala yeni kredi paketlerini açıkladı. 

Konut kredisi paketinde faiz indirimi müjdesi veren Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi paketinde kredi faiz oranı rakamını yüzde 1.55 olarak ilan ederken 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi hesaplama ile aylık taksit tutarı bin 917,81 TL olarak ilan edildi. 

Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir sabah kalktığında... Altında işler tepetaklak: İslam Memiş elinde altın olanları uyardı: Bir... Haberi Görüntüle

3 AY ERTELEMELİ YAPI KREDİ BANKASI KREDİSİ

3 ay ertelemeli kredi veren bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, müşterilerine uygun koşullar altında borçlanma imkanı sunuyor. Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranı 2,51 olarak uygulanırken 3 ay ertelemeli 10000 TL ihtiyaç kredisi hesaplama tablosu ile aylık taksit tutarı 482,73 TL olarak gerçekleşiyor. 

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

ING BANK YILBAŞI KREDİSİ 2022! 10000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİYOR?

Yılbaşı kredisi çekmek isteyen kişiler için ING Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzed 1,68 olarak ilan edilirken 10 bin TL ihtiyaç kredisi aylık taksit tutarı ise 393 TL olarak gerçekleşiyor. 

Bugün borsa açık mı, kapalı mı 23 Nisan? Borsa bugün kaça kadar açık, işlem yapılır mı? Bugün borsa açık mı, kapalı mı 23 Nisan? Borsa bugün... Haberi Görüntüle

AKBANK YILBAŞI KREDİSİNDE UYGUN FAİZ ORANLARI

Kredisini hemen almak ama ödemelerini ertelemek isteyen kişilere Akbank 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor. Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,83 olarak uygulanırken 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilerin aylık kredi taksit tutarı 2 bin 23 TL olarak gerçekleşiyor. 

18 yaşını dolduran ve aylık düzenli belgelenebilir gelir belgesi sunan herkes ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanına sahip olurken banka kredi notu ortalamasına göre başvuruları değerlendiriyor.

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI UYGUN KREDİ İMKANLARI

Yılbaşına maddi olarak rahat girmek isteyen kişilere İş Bankası yeniyıl kredisi imkanı sunarken İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.75 olarak uygulanırken 36 ay vadeli 10 bin TL ihüiyaç kredisi aylık taksit tutarı 398,66 TL olarak gerçekleşiyor. 

Bankaların yeni yıl öncesi uygun kredi imkanları sadece saydıklarımızla sınırlı değil. Bankalar, müşterilerine sürekli olarak çeşitli kredi imkanları ve promosyon teklifleri sunuyor. Siz de kullandığınız bankaların 'kampanyalar' kısmını ziyaret ederek size özel oluşturulmuş teklifleri izleyebilir. Başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading