Yandex Metrica

5500 TL maaş alan tüm emeklileri ilgilendiriyor! 8500 TL olarak açıklandı! Direkt banka hesabına yatacak

5500 TL maaş alan tüm emeklileri ilgilendiriyor! 8500 TL olarak açıklandı! Direkt banka hesabına yatacak

Bankaların emeklilere yönelik promosyon kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapı Kredi emeklilere yönelik promosyon kampanyasını 8 bin 500 TL'ye kadar çıkardığını duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:33

Bankalar emekli promosyon kampanyalarında adeta yarışa girdi. Yapı Kredi Bankası emekli maaşını taşıyanlara 8 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. Ödeme miktarı emekli maaşı miktarına göre değişecek. Dolayısıyla, emekli maaşı 7 bin 500 TL ile 9 bin 999 TL arasında olanlara 6 bin 750 TL ödeme yapılacak.

SON DAKİKA: Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon beklentisini yükseltti! SON DAKİKA: Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon beklentisini... Haberi Görüntüle

8 BİN 500 TL'YE VARAN PROMOSYON İMKANI

3-31 Mart tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdünde buluna müşteriler 8 bin 500 TL'ye vatan nakit promosyon fırsatından faydalanabilecek.

Masadaki formüller: Temmuz ayında emekli maaşına ne kadar zam gelecek? Masadaki formüller: Temmuz ayında emekli maaşına ne kadar zam gelecek? Haberi Görüntüle

YAPI KREDİ PROMOSYON AÇIKLAMASI

Yapı Kredi'nin emekli promosyonuna ilişkin açıklaması şu şekilde:

"Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL’ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 250 TL ek nakit ödül ödenir.

ATM'lere yeni sistem geliyor! Tuşlara basmanıza gerek kalmadı ATM'lere yeni sistem geliyor! Tuşlara basmanıza gerek kalmadı Haberi Görüntüle

SIFIR FAİZLE 2 BİN TL'YE KADAR ESNEK HESAP LİMİTİ

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

Temmuzda memur ve emekliye yüzde kaç zam yapılacak? Bakan Şimşek ipucunu verdi Temmuzda memur ve emekliye yüzde kaç zam yapılacak? Bakan Şimşek... Haberi Görüntüle

ÖDEME NE ZAMAN YAPILACAK?

3 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kart/kartları ile; kampanya başlangıç tarihinden 03.05.2023’e kadar toplam 500 TL harcama yapan müşterilerimiz ek 750 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

Kampanya döneminde Ek Ödül Taahhütnamesi’ni imzalayan müşterilerimiz promosyon başvuru tarihi sonrasındaki 1 ay içerisinde açılacak yeni Bireysel Emeklilik sözleşmelerinde (BES) ödeme tercihi hesaptan olan müşteriler ek 250 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Belirtilen dönemde açılacak Bireysel Emeklilik Sözleşmenizin (BES), ödeme aracını hesap olarak belirlemeniz ve sözleşmenize ait minimum 250 TL tutarındaki ilk tahsilatın yapılmış olması gerekmektedir. Kampanya, Yapı Kredi aracılığıyla satılan “Allianz Yaşam ve Emeklilik” Bireysel ve Gruba Bağlı Bireysel planlar için geçerlidir. Ödeme ilk maaşın alındığı ayı takip eden ayın, ilk haftasında yapılır.

Kredi kartı kampanyasından 20 Ocak 2022 – 2 Mart 2023 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyadan 2 Mart 2023 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

8.500 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.

Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon/ek nakit ödül verilmez."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading