Yandex Metrica

52 kilometreden oluşuyor! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nun açılış tarihi belli oldu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi ile ilgili olarak değerlendirme ve kurumlararası koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplamda 52 kilometreden oluşan projenin, 2026 yılında yapımının tamamlanması planlanıyor.

Ekonomi

25.04.2024, 05:31

Ulaştırama ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından revize projesi onaylanan Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi 2026 yılında hizmete açılacak. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Haberi Görüntüle

TOPLANTIYA BİR ÇOK YETKİLİ İSİM KATILDI 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yapılan toplantıya, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Özgür Yalçın, Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Emel Gökbel, Kadastro İl Müdürü İzzetyaşar Çetin,Karayolları Bölge Müdürlüğü birim Müdürleri ile yüklenici firma olan Kolin İnşaat yetkilileri katıldı.

Kulis bilgisi: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelmesi gündemde! Çalışanlar rahat nefes alacak Kulis bilgisi: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelmesi gündemde! Çalışanlar... Haberi Görüntüle

42 KİLOMETRE ANA YOL, 11 KİLOMETRE BAĞLANTI YOLU 

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi 42 kilometre anayol ve 11 kilometre bağlantı yolu olmak üzere toplamda 52 kilometreden oluşuyor. Mevcut Mersin-Adana-Gaziantep otoyolunun Çeşmeli kavşağı mevkiinden başlayarak Erdemli-Güzeloluk-D400 (Mersin-Antalya) devlet yoluna paralel olarak ilerlemekte ve Kumkuyu'dan sonra Kızkalesi kavşağı ile D400 (Mersin-Antalya) devlet yoluna bağlanarak son buluyor. Projenin, 2026 yılında tamamlanamsı öngörülüyor. 

Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli! İşte yeni sistem... Emekli maaşı hesaplama sistemi değişti: SSK, Bağ-Kur emeklileri bunları bilmeli!... Haberi Görüntüle

32 ALT GECİT VE 6 KÖPRÜ

Proje kapsamında, 9 bin 974 metre uzunluğunda 7 tünel, 1 bin 616 metre uzunluğunda 5 viyadük, 452.2 metre uzunluğunda 7 köprü, 1 bin 444 metre uzunluğunda 23 üst geçit, 2 bin 848 metre uzunluğunda 32 alt geçit ve 6 köprülü kavşak yapılacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading