Yandex Metrica
SON DAKİKA
5000 TL'lik ürün 1400 TL'ye düştü! Teknoloji devinden yüzleri güldüren karar

5000 TL'lik ürün 1400 TL'ye düştü! Teknoloji devinden yüzleri güldüren karar

Teknoloji devi marka robot süpürge piyasasına darbe vuracak indirim ile gündeme geldi. Ev temizliğinde tercih edilen robot süpürgeler vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi. Teknoloji devinden yüzleri güldüren karar ile 5000 TL'lik ürün 1400 TL'ye düştü!

Ekonomi

23.01.2024, 19:14

Günümüzde pek çok farklı marka robot süpürge bulunuyor.Sektörün öncü isimlerinden Xiaomi, birkaç seneye kadar bu sektördeki tek isim konumundaydı. Günümüzde birçok farklı marka da bu alanda faaliyet gösteriyor. Pazardaki farklı markaların çoğalmasıyla rekabet de artmaya başladı.

17 milyon emeklinin beklediği haber geldi! Kanun teklifi Meclis'e sunuldu:... Haberi Görüntüle

HEM UYGUN FİİYATLI HEM KALİTELİ

Rekabet artarken fiyatlar düşmektedir. Robot süpürge pazarındaki isimlerden bir tanesi de Robo. Robo çok yakın bir tarihe kadar 5 bin TL' ye sattığı modelini 1400 TL' ye düşürdü.

Robo akıllı süpürge 2 saatte kadar temizlik yapabiliyor. Bu durum 120 metrekarelik bir evi tek şarjda temizleyebileceği anlamına geliyor. 

Kredi kartı kullananlar dikkat! Hemen ekstrenize bakın: Güncelleme ile o... Haberi Görüntüle

TEK DOKUNUŞLA TEMİZLİK

Robo, akıllı telefonlarla kontrol edilebilirken, siz hiç uğraşmadan telefondan komut vererek süpürgeyi temizliğe başlatabileceğiniz gibi şarj istasyonuna da bir dokunuşla geri gönderebilirsiniz.

1 buçuk santime kadar olan engelleri geçebilen Robo, birçok süpürge modelinde olmayan U şeklinde temizleme özelliğine de sahiptir. Ses desibeli 55 olan Robo, rakiplerine oranla oldukça sessiz çalışıyor.

Robo Anneler Günü özel kampanyasıyla 1400 TL bandında satılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading