Yandex Metrica

4A sigortalı çalışanlar dikkat! Yüklü miktarda parayı tek hamlede alabilirsiniz. Tek şart SGK'ya gitmek

4A sigortalı çalışanlar dikkat! Yüklü miktarda parayı tek hamlede alabilirsiniz. Tek şart SGK'ya gitmek

Türkiye’de yüzbinlerde vatandaş 4A sigortalı olarak çalışmakta. Birçoğunun bilmediği prim iadesi hakkında detaylar belli oldu. Prim iadesi almak için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK'ya giderek talepte bulunmanız yeterli. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Türkiye’de çalışanların çoğu emeklilik hayali ile yaşıyor. Fakat bazı vatandaşlar prim ödeme gün sayılarını dolduramaması nedeniyle emekli olamıyor. Bu doğrultuda çalışan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan birisi ise prim iadeleri. Vatandaş prim iadesi alıp alamayacaklarını arama motorlarında sorguluyor.

Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir mi? Araç sahiplerine Ortadoğu şoku! İran'ın İsrail'e saldırısı akaryakıt fiyatları yükseltir... Haberi Görüntüle

Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi iş ilanları yayımlandı! Başvuru şartları neler? Hastanelere personel alımı yapılacak: Ebe, hemşire, temizlik görevlisi ve güvenlik... Haberi Görüntüle

TEK ŞART SGK'YA GİTMEK

Vatandaşlar emeklilik için ödedikleri primleri iade alabiliyorlar. Prim iadesi için vatandaşlar ikamet ettikleri yere yakın SGK’ya iade taleplerini içeren dilekçe ile başvurularını yapabiliyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading