Yandex Metrica
SON DAKİKA
4A, 4B, 4C VE EYT EMEKLİSİNE DEV ÖDEME: 3 güne kadar hesaplarda… Herkese bu ödeme karşılıksız verilecek

4A, 4B, 4C VE EYT EMEKLİSİNE DEV ÖDEME: 3 güne kadar hesaplarda… Herkese bu ödeme karşılıksız verilecek

Milyonlarca emekli maaşlarına ek olarak bankalardan promosyon ödemesi alma imkanına sahip. İşte emeklilere ödenen en avantajlı promosyon oranı...

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

Emeklilere promosyon imkanı hemen hemen her banka tarafından 4A, 4B, 4C ve EYT emeklisine karşılıksız olarak ödediği bir rakamdır. Milyonlarca emekli vatandaşa son dakika müjdeleri gelmeye devam ediyor. SSK emeklisi, bağ-kur emeklisi, memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeden her emekliye promosyon ödemesi yapılıyor. Bankalar tarafından başvuru yapan emeklilere tam 7.500 TL karşılıksız ödeme desteği sağlanacak.

Bankalar tarafından ödenen promosyon desteğini almak isteyenler aemen başvuru yapmaları durumunda 3 gün içinde ödeme alma şansına sahip olacak. Başvurular da oldukça kolay Sadece tek tuşla Birkaç saniye içinde başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. 4A, 4B, 4C ve EYT emeklisine yapılan promosyon ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor...

Üç ülkenin ortak kullandığı havalimanında bomba paniği: Havalimanı tahliye edildi Haberi Görüntüle

PROMOSYON ÜCRETLERİ GÜNCELLENDİ

Emekli promosyon oranları 15 milyon emekli tarafından merak edilerek araştırılıyor. Haziran ayında da milyonlarca emekliye fırsat üstüne fırsat gelmeye devam ediyor. Emekli vatandaşları kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar harekete geçti. Bankalar emekli müşterilerine ya da yeni müşterisi olacak Emeklilere Maaş promosyonu sunmaya başladı. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ya da EYT emeklisi fark etmeden maaşınızı Seçtiğiniz bankalardan birine taşıyarak tam 7.500 TL nakit destek ödemesi alabilirsiniz. Hem de tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak. garanti BBVA Haziran ayı promosyon ücretlerini güncelledi. Az önce duyuru yapan Garanti Bankası emekliye 7.500 TL artı 1000 TL promosyon fırsatı sunacağını bildirdi. Peki Garanti Bankası promosyon şartları neler? Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar kaç TL?

Garanti Bankası maaşları kendi bankasından alacak olan 4A, 4B, 4C ve EYT emeklisine promosyon fırsatı sunuyor. Emeklinin alacağı maaşa göre promosyon oranı sunan Garanti BBVA maaşını 3 yıl bu bankadan almayı vaat eden emeklilere 7 bin 500 TL promosyon ve Bonus Kartı alacaklara ise 1000 TL bonus imkanı veriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading