Yandex Metrica
SON DAKİKA
4A 4B 4C ve EYT emeklisi: 3 GÜN İÇİNDE HESAPLARDA! Herkese 7500 lira… Emekli promosyonu kaç lira? 

4A 4B 4C ve EYT emeklisi: 3 GÜN İÇİNDE HESAPLARDA! Herkese 7500 lira… Emekli promosyonu kaç lira? 

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek müjde geldi. Başvuru yapanlara 3 gün içinde karşılıksız ve geri ödemesiz 7 bin 500 TL nakit destek ödemesi yapılacak. 4A 4B 4C ve EYT emeklisi olan herkes alacak. İşte detaylar...

Ekonomi

07.02.2024, 19:56

Emekliler için müjdeler açıklanmaya devam ediyor. SSK, Bağ-kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmez. Başvuru yapan emeklilere tam 7 bin 500 TL karşılıksız ödeme verilecek. Hemen başvuru yapanlar 3 gün içinde alma şansı yakalayacak. 

Bankalar emekli müşterilerine ya da yeni müşterisi olacak emeklilere maaş promosyonu sunmaya başladı. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ya da EYT emeklisi fark etmiyor, Garanti BBVA karşılıksız ve geri ödemesiz 7 bin 500 TL nakit destek ödemesi yapıyor. Duyuru yapan banka, 7 bin 500 TL art bin TL promosyon fırsatı sunacağını belirtti. 

Türkiye gaz merkezi olacak! 2050'de hedef 13 milyar metreküp doğalgaz Haberi Görüntüle

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİYE 7500 TL EK ÖDEME

Garanti Bankası, SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi müşterileri için kesenin ağzına açıyor. Maaşını Garanti Bankası'na taşıyan ve 3 yıllığına da buradan almayı taahhüt eden emekliler tam 7 bin 500 TL ek ödeme alacak. Garanti Bankası güncel promosyon ücretlerine aynı zamanda bonus'ta ekleniyor. Çünkü Garanti Bankası'nın Bonus kartını kullanan emeklilere ekstra 1000 TL'lik de ödeme verilecek.

Emekli olan herkesi ilgilendiriyor! Maaşlar 20-23-37 Mart'ta yatırılacak! Emekli maaş... Haberi Görüntüle

PROMOSYON ŞARTLARI NELER?

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonu almak için başvuru şartları da belli oldu. Sadece emekli maaşınızı taşımak için bankaya başvuru yapmanız yeterli olacak. Yani maaşını Garanti Bankası'na taşıyan ve 3 yıllığına da taahhüt sözleşmesini imzalayan tüm emekliler ödemeden yararlanma imkanı kazanacak. 

Garanti Bankası emekli promosyon ücretleri haziran ayında da devam edecek. 1 Haziran - 31 Haziran tarihleri arasında başvuru yapmanız halinde Garanti Bankası'ndan dilediğiniz miktarı alabilirsiniz. Başvuru sonucunda ödemeler 3 gün içinde ATM'den hesabınıza tanımlanacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading