Yandex Metrica

Sitede Ara

4A 4B 4C emeklilere okkalı zam! O tarihte karşılıksız 2000 TL anında hesaplara yatacak

4A 4B 4C emeklilere okkalı zam! O tarihte karşılıksız 2000 TL anında hesaplara yatacak

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) emekli olanlara müjdeli haberi duyurdu. 4A 4B 4C emeklilere okkalı zam geliyor. Bu emekli gruplarının her birine 2 bin TL tutarında karşılıksız ödeme sağlanacak. Paranın hesaplara yatacağı tarih belli oldu. İşte ödeme hakkında detaylar... 

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

Emeklilere okkalı zam müjdesi! Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) emekli olanlara müjdeli haberi duyurdu. 4A 4B 4C emeklilere okkalı zam geliyor. Bu emekli gruplarının her birine 2 bin TL tutarında karşılıksız ödeme sağlanacak. Paranın hesaplara yatacağı tarih belli oldu. Ayrıca, EYT (Erken Emeklilik Talepleri) grubu da bu açıklamadan olumlu yönde etkilendi.

Avrupa Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu Avrupa Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu Haberi Görüntüle

Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor! İşte detaylar... Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor!... Haberi Görüntüle

2000 TL ÖDEME ANINDA HESAPLARA YATACAK

Yapılan açıklama doğrultusunda, emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi adı altında karşılıksız olarak  2000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Bu ödeme Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da emeklilere verilecek. Emekli vatandaşlar, bu ödemelerin hesaplarına bayram öncesinde yatırılmasını bekliyor ve bu durumun biraz olsa da rahatlama sağlayacağını düşünüyor.

Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman ödeneceği konusunda resmi bir açıklama şimdilik yapılmadı. Fakat geçtiğimiz yıllara baktığımız vakit, ödemenin bayramdan bir hafta öncesinde hesaplara yatırılacağı düşünülüyor. Bu ödemeden Türkiye'deki bütün emekliler faydalanabilecek, ancak miktarı seçim sonrasında seçimi kazanan Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading