Yandex Metrica
SON DAKİKA
40 bin TL hibe+150 bin TL faizsiz kredi verilecek! İlk 2 yıl geri ödeme yok! 48 ay vadeli kredi desteği!

40 bin TL hibe+150 bin TL faizsiz kredi verilecek! İlk 2 yıl geri ödeme yok! 48 ay vadeli kredi desteği!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden önce duyurusunu yaptığı 40 bin TL hibe+150 bin TL faizsiz kredi desteği için başvurular başlıyor.

Ekonomi

10.03.2024, 00:31

Evlilik kredisi ile ilgili çalışmalar devam ederken gençler çalışmanın hayata geçirilmesini dört gözle bekliyor. Seçimden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 190 bin TL’lik kredi desteği için başvuruları ile ilgili detaylar merak ediliyor. Bir süre ödemesi ertelenecek olan ve milyonlarca vatandaşa ümit verecek kredi desteğinin detayları haberimizde.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim süreci geride kalırken Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimleri kazanarak zaferini ilan etti. Erdoğan'ın zaferinin ardından seçim öncesinde 40 bin TL’si hibe desteği olmak üzere toplamda 190.000 TL nakit desteği verileceği vaadi yeniden gündeme geldi. Kamu bankaları tarafından verilecek olan kredi 18 yaşından büyük tüm vatandaşlar yararlanabileceği belirtiliyor.

Emeklilik sistemi sil baştan değişecek! 1 Milyonlarca kişiye erken emekliliğin... Haberi Görüntüle

40 BİN TL HİBE + 150 BİN FAİZSİZ KREDİ

Seçimlerin kazanılmasının ardından verilecek olan ister çalışın ister çalışmayın 40 bin TL’si karşılıksız yani hibe olmak üzere toplamda 190 bin lira kredi desteği alarak kullanabileceksiniz. Bunun 150.000 Bin TL’si geri ödemeli ama tamamen faizsiz olacak. Üstelik ilk 2 yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli olacak. Bu şekilde vatandaş 2 yılın sonunda ayda 3.125 TL taksitle faizsiz bir şekilde geri ödemesini yapacak. Devletin kamu bankaları aracılığıyla vereceği bu kredi kimlere verilecek? Başvurular nereye yapılacak? Krediler ne zaman verilecek? İşte detaylar…

Faizsiz kredi desteğine başvurmak isteyen vatandaşlar kamu bankaların herhangi birine giderek kredisini alabilecek. Bu krediden, evlenmek isteyen gençler yararlanabilecek. Bu kredinin 40.000 TL kadarı ise çeyiz parası olarak verilecek. Düzenlemenin duyurulmasının ardından evlenmek isteyen gençlerin kredi başvurusu alınmaya başlayacak. Başvurusu onaylananlar kredilerini hemen alabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading