Yandex Metrica
SON DAKİKA
4 Mayıs son! Alışverişe çıkacaklara müjde: Elinizi çabuk tutun

4 Mayıs son! Alışverişe çıkacaklara müjde: Elinizi çabuk tutun

Ramazan ayında iftar için sofra kuracak olanlar Axess kredi kartları ile CarrefourSA'dan alışveriş yapanlar chip-para kazanma fırsatı yakalıyor. Kampanyanın son günü 4 Mayıs olarak belirlenirken, alışveriş yapacakların elini çabuk tutması gerekiyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:06

Market alışverişlerini Carrefour'dan yapacaklar harcadıkça kazanacak. Axess kredi kartı ile CarrefourSA'dan 500 TL ve üzeri ilk alışverişlerde 25 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 50 TL chip-para veriliyor. 

Kampanya 4 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında geçerli olduğundan elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. 

Emeklilik sistemi sil baştan değişecek! 1 Milyonlarca kişiye erken emekliliğin... Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI 

Axess’e özel 4 Nisan – 4 Mayıs 2022 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL chip-para veya 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 50 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 18 Mayıs 2022 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “BAHAR” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 25 TL veya 50 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading