Yandex Metrica
SON DAKİKA
31 Mayıs gece yarısına kadar son başvuru süresi: İstanbul’da yaşıyorsanız buna dikkat: Yoksa ödediğini ücretler iade edilmeyecek 

31 Mayıs gece yarısına kadar son başvuru süresi: İstanbul’da yaşıyorsanız buna dikkat: Yoksa ödediğini ücretler iade edilmeyecek 

İstanbul'da yaşayan vatandaşları için önemli bir duyuru yapıldı. Eğer o tarihe kadar işlem yapılmazsa ödediğiniz ücretler iade edilmeyecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

İstanbul'da milyonlarca vatandaş hergün toplu taşıma kullanıyor. Toplu taşıma ödemeleri için kullanılan İstanbulkart sahipleri için geçtiğimiz günlerde yeni bri kampanya duyurulmuştu. Kampanyaya katılan vatandaşların toplu taşıma kullanımlarında geri iade edilecek ücretlerde son güne gelindi.

Piyasalarda dengesiz seyir hakim! İslam Memiş altın yatırımcıları için tarih... Haberi Görüntüle

Bu hatta sahip aboneler dikkat: 1500 TL’ye kadar nakit iade... Haberi Görüntüle

SON GÜN 31 MAYIS

İstanbulkart kullanıcılarının katılabileceği bu kampanya ile  mobil uygulama üzerinden QR kod ile yapılacak olan geçişlerin yüzde 30'unun geri iade edileceği duyurulmuştu. Sadece mobil uygulama üzerinde katılınabilecek bu kampanyada son günlere gelindi. Kampnaya 31 Mayıs tarihinde son bulacak.

Peş peşe gelen zamlardan sonra sürücüleri rahatlatacak haber! Akaryakıta yeni... Haberi Görüntüle

Rüzgar tersten esti: Altın yönünü aşağı kırdı! İslam Memiş'ten altınla... Haberi Görüntüle

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ OLMALI

Daha önce hiç QR kod ile ödeme yapmamış vatandaşlar için geçerli olan bu kampanyada yalnızca ilk 2 geçiş ödemesinde iade yapılacağı açıklanmıştı. Kampnayaya katılmak isteyen vatandaşların kartlarını kişiselleştirmiş olması ve elektronik ileti izinlerini verilmiş olması gerektiği duyuruldu.

Altın şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi... Haberi Görüntüle

Altın fiyatları yükselişe mi geçti? Altın alınır mı? Gram altın... Haberi Görüntüle

ÖDEME YAPILAMAYACAK

31 Mayıs günü gece yarısına kadar katılınabilecek olunan bu kampanyada kartını kişiselleştirmemiş olan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanamayacak ve ödediği ücretler iade edilmeyecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading