Yandex Metrica

31 Mayıs'a kadar geçerli olacak! Araç sahiplerine benzin, motorin ve LPG müjdesi 

31 Mayıs'a kadar geçerli olacak! Araç sahiplerine benzin, motorin ve LPG müjdesi 

Akaryakıt zamlarına karşı bankalar harekete geçti. Bu kapsamda, çeşitli kampanyalarla birlikte müşterilerine akaryakıt harcamalarında indirimler yapılıyor. 

Ekonomi

31.03.2024, 13:00

Vakıfbank, 31 Mayıs'a kadar geçerli olan kampanyasında 4 defa 350 TL akaryakıt harcaması yapan müşterilerine 75 TL indirim yapılacağını açıkladı. Peki, Vakıfbank akaryakıt kampanyasından nasıl yararlanılır? Kampanyaya katılmak için gerekli olan şartlar neler?

ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba yatıyor ŞARTSIZ 20.000 TL NAKİT! O bankadan anında ihtiyaç kredisi hesaba... Haberi Görüntüle

VAKIFBANK KAMPANYA KATILIM DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil olduğu belirtilen duyuruda bir müşterinin kampanyadan en fazla 75 TL puan kazanacağı ifade edildi. Ayrıca Banka tarafından yapılan duyurunun devamında aynı gün tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı belirtilerek kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlanabileceği bildirildi.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, e-ticaret, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil olmadığı belirtilen Vakıfbank duyurusunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Haziran 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabileceği paylaşıldı.

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 21 Haziran 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 22 Haziran 2022 tarihinde geri alınacaktır.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading