Yandex Metrica
SON DAKİKA
30 Ocak Pazartesi Brent petrol ne kadar oldu? Brent petrol düştü mü? Brent petrol güncel fiyatlar

30 Ocak Pazartesi Brent petrol ne kadar oldu? Brent petrol düştü mü? Brent petrol güncel fiyatlar

Brent petrolde yaşanan değişim akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Bu kapsamda sürücüler yaşanan fiyat değişimlerini araştırıyor. Peki 30 Ocak Cuma Brent petrol ne kadar oldu? Brent petrol düştü mü? Brent petrol güncel fiyatlar

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Otomobil sahiplerini çok yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde ana etken olan brent petrol fiyatları günlük bazda değişiyor. Bu kapsamda sürücüler fiyat araştırması yapıyor. Peki 30 Ocak Cuma Brent petrol ne kadar oldu? Brent petrol düştü mü? Brent petrol güncel fiyatlar

Mert Başaran 'Seçimden sonra dolar yükselecek mi?' sorusuna cevap verdi:... Haberi Görüntüle

30 OCAK BRENT PETROL FİYATI 

Cuma günü 88,95 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 86,40 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.38 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,39 azalarak 86,06 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 79,39 dolardan işlem gördü.

Fed faiz kararı sonrası Euro ne kadar oldu? TCMB faiz... Haberi Görüntüle

AB AMBARGOSU DEVREYE GİRECEK 

Rus rafine petrol ürünlerine yönelik AB ambargosu 5 Şubat'ta yürürlüğe girecek. Söz konusu yasağın üretimi olumsuz etkilemesi bekleniyor. Uzmanlar, ambargo başladığında fiyatların nasıl etkileneceğini temkinli şekilde bekliyor.

TOGG ona rakip olarak çıkmıştı: TOGG piyasaya çıkınca iflas etmeye... Haberi Görüntüle

ÇİN ETKİSİ FİYATLARDA TOPARLANMA YARATACAK 

Öte yandan, dünyanın ikinci büyük petrol tüketici ülkesi Çin'de ise harcamaların ve seyahat yoğunluğunun COVID-19 öncesi seviyelere yaklaşması ve vakalarda yeni bir artış yaşanmamasıyla ekonomide toparlanma beklentisi artıyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading