Yandex Metrica

30 bin TL peşinatla ev sahibi olunacak: Aylık ödeme ise 4500 lira… Ödediğiniz kiralar cebinizde kalacak

30 bin TL peşinatla ev sahibi olunacak: Aylık ödeme ise 4500 lira… Ödediğiniz kiralar cebinizde kalacak

Konut fiyatlarının artması ev sahibi olmak isteyen vatandaşların konut almasını zorlaştırırken kamu bankaları uygun fiyatlı konut satışı ile bu sorunlara bir nebze çözüm getiriyor.

Ekonomi

28.03.2024, 01:21

Konut alımı son zamanlarda artan konut fiyatları nedeniyle neredeyse imkansız hale geldi. Yeni bir kampanya ile 30 bin TL peşinatı olan ev sahibi olma kapısını açacak. Aylık ödemeler yalnızca 4 bin 576 TL olarak cepten çıkacak. Kira öder gibi ev sahibi olunacak. 

Kamu yararını gözeterek çalışan kamu bankaları zaman zaman konut satışı yaparak vatandaşları ev sahibi yapıyor. satışa sunulan evler için peşinat 30 bin TL, aylık ödemeler ise sadece 4 bin 576 TL. Ev sahibi olmak, sakin bir hayat yaşamak, çeşitli sebeplerden müstakil bir evin tadına varmak isteyen tüm vatandaşlara fırsat sunuldu. Ev almak isteyenlere kamu bankasından yol açıldı. İsteyen vatandaşların yalnızca 30 bin TL peşinat vermesi gerekiyor. Kamu bankası Ziraat’ten yapılan köy evi satışları ile ev almak isteyenlere ve çeşitli nedenlerle köy hayatında sakin bir düzen kurmak isteyenlere fırsat verildi. Vatandaşlara satışa sunulan evlerde 120 aya kadar da vade imkanı verildi. 120 ay süreyle 4 bin 576 TL gibi uygun bir rakam ödeyenler kendi ev tapularının sahibi olacak. Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası'nın satışa sunduğu uygun fiyatlı konutlar vatandaşa nefes aldıracak. 

Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var mı, işte güncel akaryakıt fiyatları Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var... Haberi Görüntüle

RESMİ SİTE ÜZERİNDEN AÇIKLANIYOR

Konut almak isteyen vatandaşlar kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası gayrimenkul satış adresi olan https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/ziraatten-duyurular/gayrimenkul/satilik/gayrimenkuller üzerinden en uygun fırsatlarla çeşitli ev satışlarını görüntüleyebilmektedir. Sık sık güncellenen Ziraat Bankası gayrimenkul satış sayfasında sürekli olarak uygun fiyatlarla konut satışları gerçekleşmektedir. Konut satışlarının yanı sıra tarla, bahçeli ev, müstakil ev, dükkan, daire, arsa, depo gibi gayrimenkullerin satışı da uygun biçimde teklif usulü ile gerçekleşmektedir.  Öte yandan Ziraat Bankası satışa sunduğu konutlara kredi imkanı da sağlamaktadır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading