Yandex Metrica

DOLAR

32.44

%0.37 expand_less

EURO

35.00

%-0.2 expand_more

ALTIN

2324.90

%0.16 expand_less

BIST

9079.97

%3.1 expand_less

BTC ($)

70859.95

%0.24 expand_less

3 ay ödemesiz kredi dönemi başladı! Nakit paraya ihtiyacı olanları sevindiren haber

3 ay ödemesiz kredi dönemi başladı! Nakit paraya ihtiyacı olanları sevindiren haber

Acil nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredilerini incelerken en çok talep gören paketler ertelemeli ödeme imkanı olan krediler olarak öne çıkıyor. Akbank'ta bu taleplerden yola çıkarak yeni bir kampanya ortaya çıkardı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:16

Nakit ihtiyacı duyan vatandaşların imdadına Akbank yetişti. Ertelemeli ödeme imkanı veren Akbank 3 ay ertelemeli kredi paketini internet sitesinde açıkladı. 

Banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz.

Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 33 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.

Kredimakbankta.com sayfasından T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanların başvuru sonuçları SMS ile iletilecektir. Akbank müşterisi olmayanların kredi kullanım işlemi şubede tamamlanır.

İslam Memiş uyardı: Düğün yapacaklar ve altın borcu olanlar için... Haberi Görüntüle

KREDİ BAŞVURUSUNDA GEREKLİ EVRAKLAR

-Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi (Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.)
-Gelir Belgesi – Maaş bordrosu
-Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading