Yandex Metrica
SON DAKİKA
25 bin lirası olana arsa: Devlet garantili arsalarda satış başladı: Sadece tek bir şartı var…

25 bin lirası olana arsa: Devlet garantili arsalarda satış başladı: Sadece tek bir şartı var…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsalar büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yapılan yeni duyuruda arsaların 26 bin 800 TL den satışa sunulacağı belirtildi. İşte detaylar...

Ekonomi

28.03.2024, 08:52

Arsa satın almayı düşünenler için müjdeli bir duyuru yapıldı. Konut alanı ve sanayi alanı imarlı arsalar için yapılan satış duyurusu büyük ilgi görüyor. İlan kapsamında, arsa satın almak için belirlenen teminat tutarları da açıklandı.

Zirveyi gören altında ibre aşağı yönde! İslam Memiş açıkladı: Altın... Haberi Görüntüle

26 BİN 800 TL TEMİNAT ÖDEMESİ

Van Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 11 adet arsanın satışa çıkarıldığı belirtildi.

Potansiyel alıcılar, en az 26 bin 800 TL teminat ödemesi yaparak bu arsaları satın alma fırsatına sahip olabilecek. İlan içerisinde ayrıca arsaların tahmini satış bedellerine de yer verildi.

Bu önemli duyuru, arsa sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunarken, aynı zamanda ilgilenenler için arsa satın alma sürecinde belirlenen teminat tutarlarını da açık bir şekilde ortaya koyuyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading