Yandex Metrica

2023 MAYIS AİLE DESTEK ÖDEMESİ / Aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar, nereden başvuru yapılır?

2023 MAYIS AİLE DESTEK ÖDEMESİ / Aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar, nereden başvuru yapılır?

2023 Mayıs aile destek ödemeleri mayıs ayına girmemizle birlikte sorgulanmaya başladı. Aile destek ödeme miktarı hane içerisindeki kişi başı düşen aylık gelir baz alınarak değişiyor. Binlerce vatandaş Mayıs ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağını merak eder oldu.. Peki aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar, nereden başvuru yapılır?

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

2023 MAYIS AİLE DESTEK ÖDEMESİ / 2023 Mayıs aile destek ödemeleri mayıs ayına girmemizle birlikte sorgulanmaya başladı. Aile destek ödeme miktarı hane içerisindeki kişi başı düşen aylık gelir baz alınarak değişiyor. Binlerce vatandaş Mayıs ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağını merak eder oldu.. Peki aile destek ödemeleri ne zaman, hangi gün yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar, nereden başvuru yapılır?

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor artış piyasaya güven verdi Kasa ağzına kadar doldu! Merkez Bankası rezerv miktarını açıkladı: Rekor... Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN YATACAK?

2023 Mayıs ayında yapılacak olan aile destek ödemeleri hakkında sorgulamlar hız kazandı. Mayıs aile destek ödemelerinin yapılacağı tarihe dair resmi bir açıklama gelmedi. Ödemenin yapılacağı tarih açıklanır açıklanmaz haberimize eklenecektir.

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp doğal gaz desteği sona erdi mi? Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? 25 metreküp... Haberi Görüntüle

Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir gelişme olabilir dedi Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir... Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR, NEREDE BAŞVURU YAPILIR?

Aile destek ödeme tutarları, hane içindeki kişi başı düşen aylık gelire göre değişkenlik gösteriyor.

  • 450 TL ve altı - 1.250 TL
  • 450 TL üzeri/ 911,15 TL ve altı- 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri/ 1372,30 TL ve altı- 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri/ 2.835,60 TL’den az- 850 TL

Aile Destek Programı başvurularının nereden yapılacağı merak ediliyor. Aile Destek Ödemeleri e-Devlet’ten ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun doğrultusunda kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading