Yandex Metrica

2023 maaş zammı takvimi netleşti! Asgari ücret, emekli ve memur maaşları rekor zam: HAZİRANDA SEYYANEN ARTIŞLAR VAR

2023 maaş zammı takvimi netleşti! Asgari ücret, emekli ve memur maaşları rekor zam: HAZİRANDA SEYYANEN ARTIŞLAR VAR

Milyonlarca vatandaş için önümüzdeki üç ayda gelirlerini artırıcı çok önemli gelişmeler meydana gelecek. Asgari ücret, emekli, ve memurlar başta olmak üzere alım gücünü artıracak çok önemli düzenlemeler yapılacak. Bütün bu gelişmelerden emeklilik başvurusu yapan tüm EYT'liler de faydalanacak.

Ekonomi

28.01.2024, 02:00

Özellikle emekliler için hem seyyanen artışlar hem de enflasyon zamları yapılırken refah payı da hesaplanacak. Bütün bu gelişmelerden emeklilik başvurusu yapan tüm EYT'liler de faydalanacak. 

Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya devam etti: İşte güncel rakamlar Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya... Haberi Görüntüle

HAZİRANDA SEYYANEN MEYDANA GELECEK 

Emekliler için maaş artış maratonu Haziran ayı ile birlikte başlayacak. Seçimlerden sonra toplanacak olan Meclis ve kurulacak hükümet düzenlemeleri çıkartacak. İlk düzenleme SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yapılacak. Nisan ayında taban emekli maaşı 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya çıkartılmıştı.

Memur olmak isteyenlere müjde!  KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar İŞKUR'da yayımlandı Memur olmak isteyenlere müjde! KPSS'li KPSS'siz memur alımları başladı: İlanlar... Haberi Görüntüle

20 BİN TL AYLIKLARA AYRI ARTIŞLAR YAPILACAK

Buna göre 7.500 TL ile 10.000 TL arasından başlayarak 10 bin-15 bin TL arası, 15 bin-20 bin TL arası ve 20 bin TL üzeri aylıklar için ayrı ayrı artışlar gerçekleştirilecek. Artışların seyyanen olması öngörülüyor. Ancak oransal da yapılabilir.

AB liderleri tarafını seçti: İran'a yaptırım kararı alındı! AB liderleri tarafını seçti: İran'a yaptırım kararı alındı! Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 BİN TL OLACAK 

 Burada en düşük emekli maaşı 7500 TL'nin ve 2000 bin TL olan bayram ikramiyesi için çalışmalar yapılıyor. Detaylar yeni Kabinenin açıklanması netleşmeye başlayacak. Haziran'daki bir başka gelişme de memur emeklileri için gündeme gelebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkartılacağını açıklarken emekli memurlarında benzer artışlardan yararlanacağını söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading