Yandex Metrica
SON DAKİKA
2022 Kurban Bayramı'nda köprüler ücretsiz olacak mı? Arife günü ve Kurban Bayramı'nda köprüler bedava mı?

2022 Kurban Bayramı'nda köprüler ücretsiz olacak mı? Arife günü ve Kurban Bayramı'nda köprüler bedava mı?

Kurban Bayramı'nda köprüler ücretsiz olacak mı diye merak ediliyor. Bayram tatilini memleketinde geçirmeyi düşünenler ve tatile gitme planları yapanlar internette Kurban Bayramı köprü geçişlerinin ücretli olup olmadığını araştırıyor. Peki 2022 Kurban Bayramı'nda köprüler ücretsiz olacak mı? Arife günü ve Kurban Bayramı'nda köprüler bedava mı? 

Ekonomi

23.01.2024, 19:28

2022 Arife günü ve Kurban Bayramı'nda köprüler bedava olacak mı diye internette araştırılıyor. Bayram tatilinde şehir dışına çıkmayı düşünenler, köprüler bedava olacak mı diye merak ediyor. Peki 2022 Kurban Bayramı'nda köprüler ücretsiz olacak mı? Arife günü ve Kurban Bayramı'nda köprüler bedava mı? 

SGK uzmanı kulis bilgiyi paylaştı! Borcu olanlar milyonlarca kişiye müjde:... Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI'NDA KÖPRÜLER ÜCRETSİZ Mİ?

Kurban Bayramı'nda köprüler 9 Temmuz Cumartesi saat 00.00'dan, 12 Temmuz Salı saat 00.00'a kadar ücretsiz olacak. Fakat alınan karar, yap-işlet-devlet projelerini kapsamıyor.

IMF'de siber saldırı krizi: Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

KURBAN  BAYRAMDA KÖPRÜLER BEDAVA MI?

Kurban Bayramı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz olacak. Ayrıca Avrupa Otoyolu (Mahmutbey - Edirne Kesimi), Anadolu Otoyolu (Çamlıca İstasyonu - Akıncı Kesimi), Gebze - Orhangazi - İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil), İzmir - Çeşme Otoyolu, İzmir - Aydın Otoyolu, Çukurova Otoyolları (Adana Doğu Alın - Şanlıurfa kesimi), Çukurova Otoyolları (Niğde - Mersin - Adana Batı Kesimi) de ücretsiz olacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü), Kuzey Marmara Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü ise yap-,şlet-devret projesi olduğu için ücretli olacak.

Emekli kartı nedir? Emekli kartı avantajları neler, nerelerde kullanılır? Emekli... Haberi Görüntüle

2022 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayram'nın 1. günü 9 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek.

Kurban Bayramı 2. gün: 10 Temmuz 2022 Pazar

Kurban Bayramı 3. gün: 11 Temmuz 2022 Pazartesi

Kurban Bayramı 4. gün: 12 Temmuz 2022 Salı

Kurban Bayramı tatili ile 15 Temmuz birleştirildi. Buna göre Kurban Bayramı devamındaki günler ile 15 Temmuz arasındaki çarşamba ve perşembe günleri de idari izin olarak sayılacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading