Yandex Metrica
SON DAKİKA
18-40 yaş arasındaki tüm vatandaşları ilgilendiriyor! KPSS şartı aranmadan 9800 TL maaşla memur alınacak! İlkokul mezunu olmak yetiyor

18-40 yaş arasındaki tüm vatandaşları ilgilendiriyor! KPSS şartı aranmadan 9800 TL maaşla memur alınacak! İlkokul mezunu olmak yetiyor

Kamu ve özel sektörde işe KPSS puanı olmaksızın işe girmek isteyenler dikkat! Güncel işçi, personel ve memur alımları için ilanlar yayımlandı. Sağlık Bakanlığı'ndan İŞKUR'a birçok alanda yüzlerce işçi alınacak. Peki, hangi branşlardan alım yapılacak? İşte, detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Kamu ve özel sektörde KPSS puanı olmaksızın işe girmek isteyen binlerce kişiyi ilgilendiren açıklama yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Adnan Menderes Üniversitesi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve İŞKUR kamuya, özel sektöre personel alımı yapacak. Bu noktada başvuru şartları gündeme geldi. Şubay ayı yaklaşırken güncel işçi, personel ve memur alımları için ilanlar yayımlandı. Boyacı, kaynakçı, bekçi, temizlik ve güvenlik personeli, elektrikçi, büro personeli, sekreter, garson, satış danışmanı, beden işçisi, memur ve daha onlarca boş kadroya alım yapılacak. İşte detaylar...

Yatırımcılarının yüzünü güldürdü: SASA yüzde 700 bedelsiz sermaye artırım kararı... Haberi Görüntüle

KOSGEB'DEN 12 BİN SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, başvuru ilan metni 23/01/2023–24/02/2023 tarihleri arasında Kariyer Kamu İşe Alım platformunda ve KOSGEB internet sitesinde (www.kosgeb.gov.tr) yayımlanacak.

Adaylar, başvurularını 13/02/2023 – 24/02/2023 tarihleri arasında saat 23:59:59'a kadar e-Devlet üzerinde KOSGEB – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek olup duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

TBMM'de gündem emekliler: SSK ve BAĞKUR emeklileri için yüzde 25... Haberi Görüntüle

1613 PERSONEL ALINACAK

Kirişci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, daha yeşil bir Türkiye için güçlerine güç katacak mesai arkadaşlarını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, şunları kaydetti:

Orman Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2023 yılı ocak ayı içerisinde, çeşitli branşlarda 1482 sözleşmeli personel ve 131 geçici orman işçisi olmak üzere toplam 1613 personel alımı gerçekleştireceğiz. Allah devletimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.

Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilecek 1613 personel alımı 2023 yılında yapılacak. Başvuruların Ocak sonu veya Şubat başı itibarıyla başlaması bekleniyor.

Kredi kartından nakit avans çekimi için yeni karar: Faiz oranı... Haberi Görüntüle

HANGİ BRANŞLARDAN ALIM YAPILACAK?

OGM'nin Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, söz konusu 1613 personelin 1128'i orman muhafaza memuru, 249'u orman mühendisi, 23'ü destek personeli, 17'si orman endüstri mühendisi, 14'ü büro personeli, 12'si harita mühendisi, 9'u avukat, 9'u koruma ve güvenlik görevlisi, 6'sı inşaat mühendisi, 6'sı makine mühendisi, 4'ü elektrik elektronik mühendisi, 3'ü tekniker, 2'si bilgisayar mühendisi ve 131'i geçici orman işçisi olarak istihdam edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading